Повезане вести

(Видео) "За све сам ја крив" Родитељи Јелене Броћић о певачици која се повукла са јавне сцене: "Тешко смо се носили са тим"…

(Видео) "За све сам ја крив" Родитељи Јелене Броћић о певачици која се повукла са јавне сцене: "Тешко смо се носили са тим"…

Блиц 15.02.2026
Родитељи Јелене Броћић деле емотивне приче о њеном одрастању, описујући је као послушно и талентовано дете. Родитељи причају о изазовима и радостима које су доживели подржавајући Јеленину каријеру у музичком свету. Село… »
(Видео) "ВОДИЛИ СМО ЈЕ НА ВАШАРЕ И СВАДБЕ" Мештани из родног села Јелене Броћић откривају детаље: "Кад се ради на…

(Видео) "ВОДИЛИ СМО ЈЕ НА ВАШАРЕ И СВАДБЕ" Мештани из родног села Јелене Броћић откривају детаље: "Кад се ради на…

Блиц 15.02.2026
Јелена је од раног детињства показивала изузетну музичку надареност. Њени мештани и блиски пријатељи истичу скромност и посвећеност који су обликовали њену каријеру. Раном зором екипа емисије "Метар мога села" кренула је ка… »
"Водили смо је на вашаре и свадбе" Мештани из родног села Јелене Броћић откривају детаље из њеног живота, а њен отац још…

"Водили смо је на вашаре и свадбе" Мештани из родног села Јелене Броћић откривају детаље из њеног живота, а њен отац још…

Курир 15.02.2026
Певачица Јелена Броћић била је веома популарна, а онда је одлучила да се посвети породици и повуче са естраде. Јелена је детињство провела у родном селу Турица, у ком је до четвртог разреда ишла у основну школу. И данас тамо… »
(Видео) Овде је рођена и одрасла Јелена Броћић У породичној кући певачице и данас живе њени родитељи: "Југу смо обилазили са…

(Видео) Овде је рођена и одрасла Јелена Броћић У породичној кући певачице и данас живе њени родитељи: "Југу смо обилазили са…

Блиц 15.02.2026
Једна од занимљивих прича укључује њен први хонорар којим је купила аутомобил за свог оца. Посетили смо њено родно место и истражили Јеленин животни пут. Певачица Јелена Броћић била је веома популарна, а онда је одлучила да… »
(Видео) Годинама је нема на естради У емисији "Метар мога села" откривамо где је Јелена Броћић, недеља 14.15 х, Блиц ТВ

(Видео) Годинама је нема на естради У емисији "Метар мога села" откривамо где је Јелена Броћић, недеља 14.15 х, Блиц ТВ

Блиц 15.02.2026
Емисија "Метар мога села" води нас у Турицу, родно место Јелене Броћић, познате певачице, и открива приче из њеног живота. Са комшијама, породицом и пријатељима откривамо њен пут од талената детињства до музичког успеха. Ове… »

Вести дана »