Povezane vesti
"Plakao sam kad sam to pevao" Slaviša Čurović u emisiji "Balkanskom ulicom" o mami i teškom životnom periodu: "Jedva sam ostao…
Blic 15.02.2026
Nakon bavljenja košarkom, prešao je na glumu, gde je ostvario značajan uspeh Objasnio je snažnu povezanost sa Podgoricom, porodicom i sećanjima na roditelje Od rođenja u kolima, preko snova o košarkaškoj reprezentaciji do bokserskog komentatorskog… »
"Plakao sam..." Život našeg glumca je poput filma, ovo je obeležilo njegov život. "Jedva sam ostao živ."
Telegraf 15.02.2026
Životna priča poznatog sportskog komentatora, glumca i dramskog umetnika Slaviše Čurovića liči na filmski scenario. Rođenje u kolima, snovi o košarkaškoj reprezentaciji do bokserskog komentatorskog mikrofona te pozorišnih i televizijskih uloga –… »
Vesti dana »
Poslanici u Skupštini pitali o ministarki Paunović, širenju rudnika Ziđin, saradnji sa SAD
Beta pre 2 satajoš 36 povezanih
Vučić obećao isplatu 16 zarada radnicima Apoteka Beograd
Radio sto plus pre 7 minutajoš 25 povezanih
(Foto, video) "Čulo se kao eksplozija" Napukli mostovi, srušene kuće, voz iskočio iz šina, ljudi zarobljeni u tržnom centru! Haos zbog razornog zemljotresa u Japanu
Blic pre 12 minutajoš 29 povezanih
RHMZ potvrdio: Srbiju očekuje najduži toplotni talas ove godine sa temperaturom do 42 stepena
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 31 povezana