Povezane vesti

U službi naroda i otadžbine, oni ne odustaju kad je najteže: MUP prima 300 vatrogasaca-spasilaca, ovo su uslovi prijave

U službi naroda i otadžbine, oni ne odustaju kad je najteže: MUP prima 300 vatrogasaca-spasilaca, ovo su uslovi prijave

Euronews 15.02.2026
Dok se drugi povlače, oni ulaze. Tamo gde je najteže, gde dim guši, voda nosi i vreme ističe – oni ne odustaju. Jer negde neko čeka poslednju šansu. Upravo zato, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije (MUP) raspisalo je konkurs za prijem 300… »
"Izaberi službu, izaberi da budeš onaj koji spasava" MUP objavio konkurs za prijem 300 vatrogasaca-spasilaca: Evo kako da se…

"Izaberi službu, izaberi da budeš onaj koji spasava" MUP objavio konkurs za prijem 300 vatrogasaca-spasilaca: Evo kako da se…

Blic 15.02.2026
Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće 300 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova. Od ukupnog broja: MUP je na zvaničnom Instagram nalogu objavio video sa pozivom za prijavu na konkurs za vatrogasce-spasice… »
"Kad drugi vide kraj, mi tražimo život": MUP objavio moćan video, traži se 300 novih heroja

"Kad drugi vide kraj, mi tražimo život": MUP objavio moćan video, traži se 300 novih heroja

Telegraf 15.02.2026
Na zvaničnom Instagram nalogu Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije objavljeno je da je raspisan konkurs za prijem 300 vatrogasaca-spasilaca, uz snažnu i emotivnu poruku koja je privukla veliku pažnju javnosti. - Kad sve utihne, mi slušamo… »

Vesti dana »