Povezane vesti
'Dosonov svet': Tinejdžerska serija iz 1990-ih koja 'nije krila osećanja'
BBC News 15.02.2026
Glavnu ulogu u seriji tumačio je Džejms Van der Bik, koji je preminuo od raka u 48. godini. Imam nešto da vam priznam. 'Dosonov svet' je krajem devedesetih bila serija kojoj sam se uvek rado vraćala. Iskreno, verovatno sam u ranim dvadesetim bila već… »
‘Dosonov svet’: Tinejdžerska serija iz 1990-ih koja ‘nije krila osećanja’
Južne vesti 15.02.2026
Getty Images Imam nešto da vam priznam. ‘Dosonov svet’ je krajem devedesetih bila serija kojoj sam se uvek rado vraćala. Iskreno, verovatno sam u ranim dvadesetim bila već pomalo prestara za nju, ali bismo se prijatelji i ja nedeljom ujutro, posle noćnog… »
Radio 021 15.02.2026
Glavnu ulogu u seriji tumačio je Džejms Van der Bik, koji je preminuo od raka u 48. godini. Imam nešto da vam priznam. 'Dosonov svet' je krajem devedesetih bila serija kojoj sam se uvek rado vraćala. Iskreno, verovatno sam u ranim dvadesetim bila već… »
NIN 15.02.2026
Imam nešto da vam priznam. 'Dosonov svet' je krajem devedesetih bila serija kojoj sam se uvek rado vraćala. Iskreno, verovatno sam u ranim dvadesetim bila već pomalo prestara za nju, ali bismo se prijatelji i ja nedeljom ujutro, posle noćnog izlaska… »
Vesti dana »
Stanje sa požarima u Srbiji: Deliblatska peščara pod kontrolom, na Stolovima i dalje gori
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 47 povezanih
Od danas zabranjeno zalivanje i pranje automobila! Na snazi restrikcija vode u ovom gradu u Srbiji: Biće kazni ko ne poštuje pravila
Blic pre 5 satijoš 22 povezane
Afrička kuga svinja: U Srbiji uginulo ili eutanazirano više od 36.000 grla
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih
Luka Bošković u finalu Evropskog prvenstva – lični rekord za sjajan početak
IndeksOnline pre 3 satajoš 51 povezana