Povezane vesti
"Završila sam s ljudima koji ne mogu da isprate moj nivo": Stanija brutalno o bivšem dečku, s novim uživala na Bahamima
Mondo pre 6 sati
Dan zaljubljenih Stanija je provela u čistom luksuzu, u jednom od najskupljih hotela na svetu, a romantično putovanje priredio joj je novi partner, bogati Jevrejin. Po povratku sa puta, otvoreno je govorila o greškama iz prošlosti i lekcijama koje je… »
"Asmin nije moj nivo" Stanija Dobrojević konačno priznala šta zaista misli o njemu: Zatvorila sam vrata svemu što me je…
Kurir pre 7 sati
Starleta Stanija Dobrojević osvrnula se na odnos sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, koji je trenutno učesnik rijalitija "Elita", i poručila da je tu priču zauvek ostavila iza sebe. Dan zaljubljenih Stanija je provela u čistom luksuzu, u jednom od… »
Vesti dana »
Vozač Bond taksija povređen oštrim predmetom u predelu ruke: Hitna pomoć i policija odmah reagovale, vozač nije životno ugrožen
RINA pre 2 satajoš 1 povezana
Hrvati odabrali predstavnika za Evroviziju 2026. Šalju pesmu poznate srpske pevačice, suze na sceni "Dore"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Muž Kaje Ostojić imao udes: Izgubio kontrolu nad vozilom i sudario se sa kamionom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana