Povezane vesti
"Bivša žena Čede Jovanovića me napala..." Jovana progovorila o političaru i njegovoj supruzi: "Sa njim imam..."
Telegraf 15.02.2026
Jovana Jeremić je otkrila u kakvom je odnosu sa političarem Čedom Jovanovićem koji već neko vreme živi sa svojim prijateljem Acom Kosom. Voditeljka je ranije govorila o odnosu sa Čedom i njegovom bivšom suprugom Jelenom, od koje se razveo nakon 25 godina… »
"Bivša žena Čede Jovanovića me je napala, a sa njim imam neraščišćene račune" Jovana Jeremić ovako priča o odnosu sa…
Blic 15.02.2026
Jovana smatra da postoji nesporazum između nje i Čedine bivše supruge. Jovana je istakla da ima i nesuglasice sa Čedom. Političar Čeda Jovanović već neko vreme živi sa svojim prijateljem Acom Kosom, a voditeljka Jovana Jeremić sada je otkrila u kakvim je… »
Vesti dana »
Haos na tržištu nafte! Cene eksplodirale zbog rata na Bliskom istoku, svet strahuje od novog šoka
Telegraf pre 13 minutajoš 29 povezanih
"Blic" saznaje: Određen pritvor komandantu Interventne jedinice i vođi interventnog tima osumnjičenim da su sprečili procesuiranje Saše Vukovića zbog pucnjave i svađe sa Runjom!
Blic pre 24 minutajoš 26 povezanih
MOL potvrdio: Uspešno završeni pregovori sa Srbijom, nastavljamo razgovore sa ruskom stranom
RTS pre 14 minutajoš 15 povezanih
MUP upozorio na lažne SMS i iMessage poruke o saobraćajnim kaznama
Serbian News Media pre 4 minutajoš 12 povezanih