Povezane vesti
"Bivša žena Čede Jovanovića me napala..." Jovana progovorila o političaru i njegovoj supruzi: "Sa njim imam..."
Telegraf 15.02.2026
Jovana Jeremić je otkrila u kakvom je odnosu sa političarem Čedom Jovanovićem koji već neko vreme živi sa svojim prijateljem Acom Kosom. Voditeljka je ranije govorila o odnosu sa Čedom i njegovom bivšom suprugom Jelenom, od koje se razveo nakon 25 godina… »
"Bivša žena Čede Jovanovića me je napala, a sa njim imam neraščišćene račune" Jovana Jeremić ovako priča o odnosu sa…
Blic 15.02.2026
Jovana smatra da postoji nesporazum između nje i Čedine bivše supruge. Jovana je istakla da ima i nesuglasice sa Čedom. Političar Čeda Jovanović već neko vreme živi sa svojim prijateljem Acom Kosom, a voditeljka Jovana Jeremić sada je otkrila u kakvim je… »
Vesti dana »
Berze u paničnom padu: Tramp najavljuje novi rat - nafta i inflacija eksplodiraju!
Telegraf pre 25 minutajoš 60 povezanih
"Idemo na putovanje za celo čovečanstvo" - "Artemis 2, napred božjom brzinom"! Krenula prva NASA misija ka Mesecu posle više od 50 godina (foto, video)
Kurir pre 35 minutajoš 36 povezanih
"Razgovaraćemo sa Vučićem da bude naš kandidat za premijera", Brnabić: "Ono što se desilo u poslednjih 48 sati je nedopustivo"
Blic pre 30 minutajoš 24 povezane
Vukčević odličan, ali Vizardsi loši: Neočekivan poraz Rajakovićevih Reptorsa
Dnevnik pre 1 satjoš 51 povezana
Stanje na putevima: Magla, poledica i mokri kolovozi otežavaju vožnju
Glas Zaječara pre 1 satjoš 17 povezanih