Povezane vesti

"Postoji mogućnost vanredne skupštine uprave Partizana!" Predrag Mijatović za Kurir o neskladu sa rukovodstvom: Podlednjih 6…

"Postoji mogućnost vanredne skupštine uprave Partizana!" Predrag Mijatović za Kurir o neskladu sa rukovodstvom: Podlednjih 6…

Kurir pre 2 dana
FK Partizan prolazi kroz jedan od najizazovnijih perioda u svojoj novijoj istoriji. Klub koji je godinama bio sinonim za stabilnost i evropske ambicije, danas se bori sa posledicama finansijskih problema, dugova i organizacionih potresa. Ipak, uz nove… »
Mijatović ne krije nesuglasice sa Lazovićem i Milkom Forcan, rešenje je vanredna Skupština? Zna se ko je odgovoran!

Mijatović ne krije nesuglasice sa Lazovićem i Milkom Forcan, rešenje je vanredna Skupština? Zna se ko je odgovoran!

Sportske.net pre 2 dana
Nema mira u Partizanu, čak ni pred "večiti" derbi kada bi trebalo da bude baš suprotno. Predrag Mijatović je gostujući na TV Kurir govorio o nesuglasicama unutar kluba, aludirajući na Danka Lazovića i Milku Forcan. Nije tajna da je deo uprave bio za… »
Partizanu je ambicija samo titula, neslaganja u klubu postoje: Predrag Mijatović potpuno otvoreno o ambicijama i problemima!

Partizanu je ambicija samo titula, neslaganja u klubu postoje: Predrag Mijatović potpuno otvoreno o ambicijama i problemima!

Hot sport pre 2 dana
Doduše deluje da su neki potezi prilično udaljili crno-bele od titule! Fudbalska javnost u Srbiji poslednjih meseci bruji o situaciji u FK Partizan, a o aktuelnim dešavanjima govorio za Kurir TV je Predrag Mijatović, jasno ističući da u klubu postoje… »
Predrag Mijatović: "Postoji opcija vanredne Skupštine zbog nesuglasica u upravi Partizana"

Predrag Mijatović: "Postoji opcija vanredne Skupštine zbog nesuglasica u upravi Partizana"

Telegraf pre 2 dana
Potpredsednik Partizana zadužen za sportska pitanja, Predrag Mijatović, gostovao je na TV Kurir, gde je priznao da odnos u upravi kluba nije kao što je nekada bio, a poručio je da postoji opcija vanredne Skupštine zbog nesuglasica u upravi. - Uvek… »
"Nisu isti odnosi kao pre šest meseci!" Predrag Mijatović o saradnji sa Dankom Lazovićem i Milkom Forcan u FK Partizan

"Nisu isti odnosi kao pre šest meseci!" Predrag Mijatović o saradnji sa Dankom Lazovićem i Milkom Forcan u FK Partizan

Večernje novosti pre 2 dana
Predrag Mijatović, zadužen za sportska pitanja u Partizanu, potvrdio je da u upravi kluba postoje neslaganja, međutim preko toga se prelazi i trenutno se koncentrišu samo na sportske obaveže i fokus je samo na predstojećem večitom derbiju. FOTO: FK… »
"Ne znam da li bi neko mogao ono što smo mi uspeli..." Mijatović dobio nezgodno pitanje, pa poručio: U Partizanu smo uradili…

"Ne znam da li bi neko mogao ono što smo mi uspeli..." Mijatović dobio nezgodno pitanje, pa poručio: U Partizanu smo uradili…

Kurir pre 2 dana
Uoči večitog derbija koji je na programu u nedelju, Predrag Mijatović je govorio o raznim temama, a jedna od njih je neizbežna kada je reč o fudbalskom klubu Partizan i aktuelnoj situaciji. Finansije su pravile i još uvek prave ozbiljne probleme u… »
"Lazović i Forcan? Ja sam odgovoran!" Predrag Mijatović govorio o nesuglasicama u Partizanu: Svi bi da donose odluke, ali...

"Lazović i Forcan? Ja sam odgovoran!" Predrag Mijatović govorio o nesuglasicama u Partizanu: Svi bi da donose odluke, ali...

Kurir pre 2 dana
Između ostalih tema, Predrag Mijatović je pričao i o odnosu između članova uprave. "Uvek postoje neki problemi, neka neslaganja u temama i to ne bi trebalo kriti. Rekao sam, nije to isti odnos između mene i Danka Lazovića, ili mene i Milke Forcan, kao… »
Mijatović: Lazović i Forcan? Nesuglasice, ali ja donosim odluke!

Mijatović: Lazović i Forcan? Nesuglasice, ali ja donosim odluke!

Sport klub pre 2 dana
U intervjuu za Kurir TV prvi čovek Partizana zadužen za sportska pitanja Predrag Mijatović govorio je i o odnosu u upravi kluba. „Posle godinu i nešto rada sa ljudima iz uprave, uvek postoje neki problemi i nekakva neslaganja na neke teme. I to ne treba… »
Mijatović o saradnji sa Lazović i Forcan: "Nije isti odnos kao pre šest meseci"

Mijatović o saradnji sa Lazović i Forcan: "Nije isti odnos kao pre šest meseci"

B92 pre 2 dana
Predrag Mijatović, zadužen za sportska pitanja u Partizanu, potvrdio je da u upravi kluba postoje neslaganja, ali ističe da je trenutno fokus na sportskim obavezama i predstojećem derbiju. U razgovoru za "Kurir TV" nekadašnji reprezentativac Jugoslavije… »

Vesti dana »