Povezane vesti

Mina Kostić se javno obratila Kasperu: Ne krije koliko joj nedostaje verenik, evo šta mu je poručila

Mina Kostić se javno obratila Kasperu: Ne krije koliko joj nedostaje verenik, evo šta mu je poručila

Mondo pre 28 dana
Mina Kostić uputila je emotivnu javnu poruku svom vereniku Mane Ćuruvija Kasper, koji je nedavno napustio Srbiju i otputovao u Ameriku. Njihova ljubavna priča započela je putem društvenih mreža, a nakon dopisivanja i upoznavanja na daljinu, Kasper je… »
"Ti si moj mir u svetu koji je često preglasan" Mina Kostić se javno obratila Kasperu: "Ne volim te zbog onoga što jesi"

"Ti si moj mir u svetu koji je često preglasan" Mina Kostić se javno obratila Kasperu: "Ne volim te zbog onoga što jesi"

Blic pre 28 dana
Mina je uputila javnu poruku Kasperu putem Instagrama. Kasper, iako u Americi vodi Mininu muzičku karijeru. Mina Kostić u vezi je sa Manetom Ćuruvijom, poznatijim kao Kasper. Mina i Kasper započeli su vezu na društvenim mrežama, a onda je on došao u… »
Mina se direktno obratila Kasperu prvi put nakon što je napustio: “Ne volim te zbog onoga…”

Mina se direktno obratila Kasperu prvi put nakon što je napustio: “Ne volim te zbog onoga…”

Telegraf pre 28 dana
Pevačica Mina Kostić poslala je javnu poruku svom vereniku Manetu Ćuruviji Kasperu, koji je napustio naedavno i otišao u Ameriku. Mina i Kasper započeli su vezu na društvenim mrežama, a onda je on došao u Srbiju da je poseti. Njihov zajednički život nije… »
"Ti si moj mir u svetu koji je često preglasan" Mina Kostić poslala javnu poruku Kasperu: Ne volim te zbog onoga što jesi…

"Ti si moj mir u svetu koji je često preglasan" Mina Kostić poslala javnu poruku Kasperu: Ne volim te zbog onoga što jesi…

Kurir pre 29 dana
Mina Kostić ne krije koliko je srećna zbog ljubavi sa Kasperom koji se trenutno nalazi u Americi. Mane Ćuruvija pri odlasku iz Srbije obećao je da će se vratiti što pre, a da će mu pevačica neizmerno nedostajati. Kako je Mina pričala svaki dan su u… »

Vesti dana »