Повезане вести
Лукашенко упозорио Трампа: "На покушавајте да нас раздвојите или некако завадите..."
Телеграф 16.02.2026
Белоруски председник Александар Лукашенко изјавио је да је на почетку преговора између Белорусије и САД упозорио Вашингтон да не покушава да наруши односе између Минска и Москве. "Одмах сам замолио Американце да не разговарају о… »
Лукашенко упозорио Вашингтон да не покушава да завади Минск и Москву
РТВ 16.02.2026
МИНСК - Белоруски председник Александар Лукашенко изјавио је данас да је на почетку преговора између Белорусије и САД упозорио Вашингтон да не покушава да наруши односе између Минска и Москве. "Одмах сам замолио Американце да не… »
Лукашенко: Не покушавајте да завадите Минск и Москву
Политика 16.02.2026
Александар Лукашенко изјавио да је на почетку преговора између Белорусије и САД упозорио Вашингтон да не покушава да наруши односе између Минска и Москве. МИНСК - Белоруски председник Александар Лукашенко изјавио је данас да је… »
Вашингтону стигло упозорење: Не покушавајте да нарушите наше односе са Москвом
Вечерње новости 16.02.2026
БЕЛОРУСКИ председник Александар Лукашенко изјавио је данас да је на почетку преговора између Белорусије и САД упозорио Вашингтон да не покушава да наруши односе између Минска и Москве. АП Пхото/Еван Вуцц - Одмах сам замолио… »
Лукашенко се узда у Путина
Вести онлине 16.02.2026
Не постоји сила која може да раздвоји Белорусију и Русију, изјавио је белоруски председник Александар Лукашенко. „Тренутно не постоји сила која може да одвоји Белорусију од Русије, нити Русију од Белорусије“, поручио је Лукашенко… »
Не постоји сила која може да раздвоји Белорусију и Русију
Спутник 16.02.2026
Не постоји сила која може да раздвоји Белорусију и Русију, изјавио је белоруски председник Александар Лукашенко. Он је додао да су две земље вец́ дуго деценија и векова повезане. Према његовим речима, Белорусија је увек била… »
Лукашенко: Не постоји сила која може да раздвоји Белорусију и Русију; Учествоваћемо у Одбору за мир
РТВ 16.02.2026
МИНСК - Не постоји сила која је способна да раздвоји Белорусију и Русију, изјавио је данас белоруски председник Александар Лукашенко. "Данас сам добио извештај да неки у Русији говоре како неко покушава да отргне Белорусију од… »
Лукашенко: Не постоји сила која може да раздвоји Белорусију и Русију
Еуроневс 16.02.2026
Не постоји сила која је способна да раздвоји Белорусију и Русију, изјавио је данас белоруски председник Александар Лукашенко. "Данас сам добио извештај да неки у Русији говоре како неко покушава да отргне Белорусију од Русије… »
Лукашенко загрмео: Нема те силе да нас растави
Б92 16.02.2026
Не постоји сила која је способна да раздвоји Белорусију и Русију, изјавио је данас белоруски председник Александар Лукашенко. "Данас сам добио извештај да неки у Русији говоре како неко покушава да отргне Белорусију од Русије… »
"Нема силе те" Лукашенко: Ништа не може да раздвоји Белорусију и Русију
Вечерње новости 16.02.2026
НЕ ПОСТОЈЕ сила која је способна да раздвоји Белорусију и Русију, изјавио је данас белоруски председник Александар Лукашенко. Фото: Профимедиа - Данас сам добио извештај да неки у Русији говоре како неко покушава да отргне… »
Вести дана »
Ко је Петер Мађар, човек који ће водити Мађарску после Виктора Орбана
Недељник пре 24 сатајош 245 повезаних
Ово је табела Евролиге након победе Хапоела, Звезди само теоретске шансе за топ 6, оваква је ситуација.
Телеграф пре 24 сатајош 44 повезане
Криза на Блиском истоку: Трамп најавио блокаду Ормуског мореуза после неуспелих преговора у Пакистану
Еуроневс пре 24 сатајош 58 повезаних
Његово тренерско височанство: Жељко Обрадовић поново у Пиониру!
Хот спорт пре 2 сатајош 40 повезаних