Povezane vesti

Lukašenko upozorio Trampa: "Na pokušavajte da nas razdvojite ili nekako zavadite..."

Lukašenko upozorio Trampa: "Na pokušavajte da nas razdvojite ili nekako zavadite..."

Telegraf pre 30 dana
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je da je na početku pregovora između Belorusije i SAD upozorio Vašington da ne pokušava da naruši odnose između Minska i Moskve. "Odmah sam zamolio Amerikance da ne razgovaraju o ovom pitanju. Rekao sam… »
Lukašenko upozorio Vašington da ne pokušava da zavadi Minsk i Moskvu

Lukašenko upozorio Vašington da ne pokušava da zavadi Minsk i Moskvu

RTV pre 30 dana
MINSK - Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je na početku pregovora između Belorusije i SAD upozorio Vašington da ne pokušava da naruši odnose između Minska i Moskve. "Odmah sam zamolio Amerikance da ne razgovaraju o ovom… »
Lukašenko: Ne pokušavajte da zavadite Minsk i Moskvu

Lukašenko: Ne pokušavajte da zavadite Minsk i Moskvu

Politika pre 30 dana
Aleksandar Lukašenko izjavio da je na početku pregovora između Belorusije i SAD upozorio Vašington da ne pokušava da naruši odnose između Minska i Moskve. MINSK - Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je na početku pregovora… »
Vašingtonu stiglo upozorenje: Ne pokušavajte da narušite naše odnose sa Moskvom

Vašingtonu stiglo upozorenje: Ne pokušavajte da narušite naše odnose sa Moskvom

Večernje novosti pre 30 dana
BELORUSKI predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je na početku pregovora između Belorusije i SAD upozorio Vašington da ne pokušava da naruši odnose između Minska i Moskve. AP Photo/Evan Vucc - Odmah sam zamolio Amerikance da ne razgovaraju o… »
Lukašenko se uzda u Putina

Lukašenko se uzda u Putina

Vesti online pre 30 dana
Ne postoji sila koja može da razdvoji Belorusiju i Rusiju, izjavio je beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. „Trenutno ne postoji sila koja može da odvoji Belorusiju od Rusije, niti Rusiju od Belorusije“, poručio je Lukašenko na sastanku sa državnim… »
Ne postoji sila koja može da razdvoji Belorusiju i Rusiju

Ne postoji sila koja može da razdvoji Belorusiju i Rusiju

Sputnik pre 31 dana
Ne postoji sila koja može da razdvoji Belorusiju i Rusiju, izjavio je beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. On je dodao da su dve zemlje već dugo decenija i vekova povezane. Prema njegovim rečima, Belorusija je uvek bila orjentisana ka Rusiji… »
Lukašenko: Ne postoji sila koja može da razdvoji Belorusiju i Rusiju; Učestvovaćemo u Odboru za mir

Lukašenko: Ne postoji sila koja može da razdvoji Belorusiju i Rusiju; Učestvovaćemo u Odboru za mir

RTV pre 31 dana
MINSK - Ne postoji sila koja je sposobna da razdvoji Belorusiju i Rusiju, izjavio je danas beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. "Danas sam dobio izveštaj da neki u Rusiji govore kako neko pokušava da otrgne Belorusiju od Rusije. Neću to ni da… »
Lukašenko: Ne postoji sila koja može da razdvoji Belorusiju i Rusiju

Lukašenko: Ne postoji sila koja može da razdvoji Belorusiju i Rusiju

Euronews pre 31 dana
Ne postoji sila koja je sposobna da razdvoji Belorusiju i Rusiju, izjavio je danas beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. "Danas sam dobio izveštaj da neki u Rusiji govore kako neko pokušava da otrgne Belorusiju od Rusije. Neću to ni da komentarišem… »
Lukašenko zagrmeo: Nema te sile da nas rastavi

Lukašenko zagrmeo: Nema te sile da nas rastavi

B92 pre 31 dana
Ne postoji sila koja je sposobna da razdvoji Belorusiju i Rusiju, izjavio je danas beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. "Danas sam dobio izveštaj da neki u Rusiji govore kako neko pokušava da otrgne Belorusiju od Rusije. Neću to ni da komentarišem… »
"Nema sile te" Lukašenko: Ništa ne može da razdvoji Belorusiju i Rusiju

"Nema sile te" Lukašenko: Ništa ne može da razdvoji Belorusiju i Rusiju

Večernje novosti pre 31 dana
NE POSTOJE sila koja je sposobna da razdvoji Belorusiju i Rusiju, izjavio je danas beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. Foto: Profimedia - Danas sam dobio izveštaj da neki u Rusiji govore kako neko pokušava da otrgne Belorusiju od Rusije. Neću to… »

Vesti dana »