Povezane vesti
Nema tu neke dileme, Federer je najveći svih vremena: Bivši šampion Vimbldona progovorio na ovu temu!
Hot sport 16.02.2026
Ipak, istakao je da najveći ne znači i najbolji! Ričard Krajiček, direktor ATP turnira serije 500 u Roterdamu i nekadašnji šampion Vimbldona, govorio je o večitoj debati – ko je najveći, a ko najbolji teniser svih vremena. – Baš skoro sam razgovarao sa… »
Sad smo sve čuli - Federer najveći, a Đoković najbolji?
B92 16.02.2026
Ričard Krajiček, bivši šampion Vimbldona i danas direktor turnira serije 500 u Roterdamu, ponovo je otvorio večitu temu - ko je najveći, a ko najbolji teniser svih vremena? U razgovoru za "Bolavip", Holanđanin je ponudio jasno razgraničenje koje unosi… »
"Federer je najveći, Đoković najbolji!" Bivši šampion Vimbldona o G.O.A.T. trci
Večernje novosti 16.02.2026
Ričard Krajiček, direktor serije 500 u Roterdamu i bivši šampion Vimbldona, smatra da je Rodžer Federer najveći teniser svih vremena, a ne Novak Đoković, iako brojke govore drugačije. Foto arhiva VN – Baš skoro sam razgovarao sa jednim prijateljem na… »
“Federer je najveći u istoriji, Đoković je najbolji”
Vesti online 16.02.2026
Ričard Krajiček, direktor serije 500 u Roterdamu i bivši šampion Vimbldona, ima svoj pogled na pitanje kome pripada najvažnije mesto u istoriji tenisa: – Baš skoro sam razgovarao sa jednim prijateljem na temu ko je najveći a ko najbolji teniser svih… »
„Federer je najveći u istoriji, Đoković je najbolji“
Sport klub 16.02.2026
Ričard Krajiček, direktor serije 500 u Roterdamu i bivši šampion Vimbldona, ima svoj pogled na pitanje kome pripada najvažnije mesto u istoriji tenisa: – Baš skoro sam razgovarao sa jednim prijateljem na temu ko je najveći a ko najbolji teniser svih… »
Vesti dana »
Fond der Lajen iz Tivta pozvala region da iskoristi zamah za proširenje EU
Serbian News Media pre 45 minutajoš 97 povezanih
Ispraćaj Pojasa Presvete Bogorodice za manastir Vatoped sutra iz Hrama Svetog Save
Serbian News Media pre 1 satjoš 30 povezanih
Zaharova o napadu na brodove u Azovskom moru: Nova potvrda terorističke prirode kijevskog režima
Sputnik pre 49 minutajoš 29 povezanih
Radojević: Sprovodili smo zakonite odluke opštine, Zaporožac: Policajci bili veoma grubi
Euronews pre 9 minutajoš 21 povezana