Повезане вести
Нема ту неке дилеме, Федерер је највећи свих времена: Бивши шампион Вимблдона проговорио на ову тему!
Хот спорт пре 1 дан
Ипак, истакао је да највећи не значи и најбољи! Ричард Крајичек, директор АТП турнира серије 500 у Ротердаму и некадашњи шампион Вимблдона, говорио је о вечитој дебати – ко је највећи, а ко најбољи тенисер свих времена. – Баш… »
Сад смо све чули - Федерер највећи, а Ђоковић најбољи?
Б92 пре 1 дан
Ричард Крајичек, бивши шампион Вимблдона и данас директор турнира серије 500 у Ротердаму, поново је отворио вечиту тему - ко је највећи, а ко најбољи тенисер свих времена? У разговору за "Болавип", Холанђанин је понудио јасно… »
"Федерер је највећи, Ђоковић најбољи!" Бивши шампион Вимблдона о Г.О.А.Т. трци
Вечерње новости пре 1 дан
Ричард Крајичек, директор серије 500 у Ротердаму и бивши шампион Вимблдона, сматра да је Роџер Федерер највећи тенисер свих времена, а не Новак Ђоковић, иако бројке говоре другачије. Фото архива ВН – Баш скоро сам разговарао са… »
“Федерер је највећи у историји, Ђоковић је најбољи”
Вести онлине пре 1 дан
Ричард Крајичек, директор серије 500 у Ротердаму и бивши шампион Вимблдона, има свој поглед на питање коме припада најважније место у историји тениса: – Баш скоро сам разговарао са једним пријатељем на тему ко је највећи а ко… »
„Федерер је највећи у историји, Ђоковић је најбољи“
Спорт клуб пре 1 дан
Ричард Крајичек, директор серије 500 у Ротердаму и бивши шампион Вимблдона, има свој поглед на питање коме припада најважније место у историји тениса: – Баш скоро сам разговарао са једним пријатељем на тему ко је највећи а ко… »
Вести дана »
Протести широм Србије због насиља у Новом Саду и напада СНС активиста на студенте: Полиција у БГД пресретала и хапсила кажу студенти (ВИДЕО, ФОТО)
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Вучић о инцидентима у Новом Саду: Неки нису хтели да беже, па су им ударили неколико шамара
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Миливојевић (ДС) тврди да је полиција запленила моторе бајкера на вечерашњем протесту у Београду
Бета пре 1 сатјош 1 повезана