Povezane vesti

Nema tu neke dileme, Federer je najveći svih vremena: Bivši šampion Vimbldona progovorio na ovu temu!

Nema tu neke dileme, Federer je najveći svih vremena: Bivši šampion Vimbldona progovorio na ovu temu!

Hot sport pre 23 dana
Ipak, istakao je da najveći ne znači i najbolji! Ričard Krajiček, direktor ATP turnira serije 500 u Roterdamu i nekadašnji šampion Vimbldona, govorio je o večitoj debati – ko je najveći, a ko najbolji teniser svih vremena. – Baš skoro sam razgovarao sa… »
Sad smo sve čuli - Federer najveći, a Đoković najbolji?

Sad smo sve čuli - Federer najveći, a Đoković najbolji?

B92 pre 23 dana
Ričard Krajiček, bivši šampion Vimbldona i danas direktor turnira serije 500 u Roterdamu, ponovo je otvorio večitu temu - ko je najveći, a ko najbolji teniser svih vremena? U razgovoru za "Bolavip", Holanđanin je ponudio jasno razgraničenje koje unosi… »
"Federer je najveći, Đoković najbolji!" Bivši šampion Vimbldona o G.O.A.T. trci

"Federer je najveći, Đoković najbolji!" Bivši šampion Vimbldona o G.O.A.T. trci

Večernje novosti pre 23 dana
Ričard Krajiček, direktor serije 500 u Roterdamu i bivši šampion Vimbldona, smatra da je Rodžer Federer najveći teniser svih vremena, a ne Novak Đoković, iako brojke govore drugačije. Foto arhiva VN – Baš skoro sam razgovarao sa jednim prijateljem na… »
“Federer je najveći u istoriji, Đoković je najbolji”

“Federer je najveći u istoriji, Đoković je najbolji”

Vesti online pre 24 dana
Ričard Krajiček, direktor serije 500 u Roterdamu i bivši šampion Vimbldona, ima svoj pogled na pitanje kome pripada najvažnije mesto u istoriji tenisa: – Baš skoro sam razgovarao sa jednim prijateljem na temu ko je najveći a ko najbolji teniser svih… »
„Federer je najveći u istoriji, Đoković je najbolji“

„Federer je najveći u istoriji, Đoković je najbolji“

Sport klub pre 24 dana
Ričard Krajiček, direktor serije 500 u Roterdamu i bivši šampion Vimbldona, ima svoj pogled na pitanje kome pripada najvažnije mesto u istoriji tenisa: – Baš skoro sam razgovarao sa jednim prijateljem na temu ko je najveći a ko najbolji teniser svih… »

Vesti dana »

NBS zadržala referentnu kamatnu stopu na 5,75 odsto

NBS zadržala referentnu kamatnu stopu na 5,75 odsto

Nova ekonomija pre 3 minutajoš 27 povezanih
Brodovi u plamenu na Bliskom istoku, novi skok cene nafte

Brodovi u plamenu na Bliskom istoku, novi skok cene nafte

BBC News pre 18 minutajoš 37 povezanih