Povezane vesti

Murinjo "pecnuo" Real: "Neće biti čudo ako ih eliminišemo"

Murinjo "pecnuo" Real: "Neće biti čudo ako ih eliminišemo"

Sportske.net pre 22 dana
Trener fudbalera Benfike Žoze Murinjo rekao je danas da je Real Madrid ranjen i da ne misli da je njegovom timu potrebno čudo da ponovo pobedi španski tim u Ligi šampiona. Benfika je pobedila Real Madrid sa 4:2 u poslednjem kolu ligaške faze Lige… »
Ranjeni kralj je opasan

Ranjeni kralj je opasan

Politika pre 22 dana
Utakmica Benfika - Real Madrid na programu je sutra od 21 čas. Trener fudbalera Benfike Žoze Murinjo rekao je danas da je Real Madrid ranjen i da ne misli da je njegovom timu potrebno čudo da ponovo pobedi španski tim u Ligi šampiona. Benfika je pobedila… »
Murinjo: Dao sam sve za Real, ali…

Murinjo: Dao sam sve za Real, ali…

Sport klub pre 22 dana
Trener fudbalera Benfike Žoze Murinjo uoči susreta sa njegovim nekadašnjim klubom Real Madridom u Ligi šampiona bio je jako emotivan. Portugalski stručnjak je negirao pisanje medija da će se uskoro vratiti na „Santijago Bernabeu“, ali je potom sa velikim… »
Murinjo: "Realu sam dao sve, ali se ne vraćam"

Murinjo: "Realu sam dao sve, ali se ne vraćam"

B92 pre 22 dana
U utorak počinje plej-of runda Lige šampiona, a rivali će biti Benfika i Real Madrid, koji su svojim spektakularnim duelom i završili ligaški deo. I tada, a i sada, u centru pažnje je trener Benfike Žoze Murinjo, koji je godinama bio na čelu Real… »
Bezobrazne provokacije iz Madrida?! Španci objavili bombastične informacije pred povratak Murinja na Santjago Bernabeu

Bezobrazne provokacije iz Madrida?! Španci objavili bombastične informacije pred povratak Murinja na Santjago Bernabeu

Kurir pre 22 dana
Žoze Murinjo će se opet sastati sa svojim bivšim klubom Real Madridom, baš kao i pre tri nedelje u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona. Tada je golom golmana Trubina Benfika rezultatom 4:2 obezbedila sebi plasman u plej-of, a i gurnula Real upravo… »
Nema veće motivacije za Murinja od ovakve "buve" iz Madrida

Nema veće motivacije za Murinja od ovakve "buve" iz Madrida

Sportske.net pre 22 dana
Žoze Murinjo će se opet sastati sa svojim bivšim klubom Real Madridom, baš kao i pre tri nedelje u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona. Tada je golom golmana Trubina Benfika rezultatom 4:2 obezbedila sebi plasman u plej-of, a i gurnula Real upravo… »

Vesti dana »