Povezane vesti
„Poslednji dinar ću joj dati“ Anđelo jeca na sav glas zbog majke, jedva ga smirili!
Telegraf pre 29 dana
U rijaliti programu "Elita 9" sinoć nije došlo do izbacivanja nekog od nominovanih takmičara, a voditelj Darko Tanasijević je sa ukućanima razgovarao čitavo veče. Anđelo Ranković je u razgovoru sa njim zaplakao na sav glas, a razlog je njegova majka… »
"Znaju da me to boli, zato i udaraju na nju" Anđelo Ranković grca u suzama zbog majke: Evo kakvo je mišljenje imala o Aniti
Kurir pre 28 dana
Anđelo Ranković u Šiša baru je otvorio dušu gde je progovorio o bivšoj partnerki Aniti Stanojlović, ali i svojoj majci. Učesnik Elite u jednom trenutku je grcao u suzama. - Izgleda da mi je to hvala što sam bio uz nju sve vreme. Opsednuta je sa mnom i… »
Anđelo Ranković zajecao na sav glas zbog majke: Jedva se smirio, "Mene to boli! Poslednji dinar ću njoj dati"
Blic pre 29 dana
Anđelo je iskazao emotivnu vezu s majkom i osudio napade na nju od strane drugih ukućana. Takođe, progovorio je o svom problematičnom odnosu sa Anitom u kući. U rijaliti programu "Elita 9" sinoć nije došlo do izbacivanja nekog od nominovanih takmičara, a… »
Vesti dana »
Ubijen šef službe za nacionalnu bezbednost Irana, tvrdi Izrael
BBC News pre 31 minutajoš 35 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga ‘fantomskih lista’
Južne vesti pre 3 satajoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 4 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: „Od 200 aktivnih predmeta ima i onih od kojih ova vlast naročito strepi“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana