Повезане вести
„Последњи динар ћу јој дати“ Анђело јеца на сав глас због мајке, једва га смирили!
Телеграф пре 2 дана
У ријалити програму "Елита 9" синоћ није дошло до избацивања неког од номинованих такмичара, а водитељ Дарко Танасијевић је са укућанима разговарао читаво вече. Анђело Ранковић је у разговору са њим заплакао на сав глас, а… »
"Знају да ме то боли, зато и ударају на њу" Анђело Ранковић грца у сузама због мајке: Ево какво је мишљење имала о Анити
Курир пре 1 дан
Анђело Ранковић у Шиша бару је отворио душу где је проговорио о бившој партнерки Анити Станојловић, али и својој мајци. Учесник Елите у једном тренутку је грцао у сузама. - Изгледа да ми је то хвала што сам био уз њу све време… »
Анђело Ранковић зајецао на сав глас због мајке: Једва се смирио, "Мене то боли! Последњи динар ћу њој дати"
Блиц пре 1 дан
Анђело је исказао емотивну везу с мајком и осудио нападе на њу од стране других укућана. Такође, проговорио је о свом проблематичном односу са Анитом у кући. У ријалити програму "Елита 9" синоћ није дошло до избацивања неког од… »
Вести дана »
Више лица приведено код Ушћа током протеста, блокиран Булевар Николе Тесле
Блиц пре 6 сатијош 5 повезаних
Протести широм Србије због насиља у Новом Саду и напада СНС активиста на студенте: Полиција у БГД пресретала и хапсила кажу студенти (ВИДЕО, ФОТО)
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Вучић о инцидентима у Новом Саду: Неки нису хтели да беже, па су им ударили неколико шамара
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Миливојевић (ДС) тврди да је полиција запленила моторе бајкера на вечерашњем протесту у Београду
Бета пре 1 сатјош 1 повезана