Povezane vesti

„Poslednji dinar ću joj dati“ Anđelo jeca na sav glas zbog majke, jedva ga smirili!

„Poslednji dinar ću joj dati“ Anđelo jeca na sav glas zbog majke, jedva ga smirili!

Telegraf pre 29 dana
U rijaliti programu "Elita 9" sinoć nije došlo do izbacivanja nekog od nominovanih takmičara, a voditelj Darko Tanasijević je sa ukućanima razgovarao čitavo veče. Anđelo Ranković je u razgovoru sa njim zaplakao na sav glas, a razlog je njegova majka… »
"Znaju da me to boli, zato i udaraju na nju" Anđelo Ranković grca u suzama zbog majke: Evo kakvo je mišljenje imala o Aniti

"Znaju da me to boli, zato i udaraju na nju" Anđelo Ranković grca u suzama zbog majke: Evo kakvo je mišljenje imala o Aniti

Kurir pre 28 dana
Anđelo Ranković u Šiša baru je otvorio dušu gde je progovorio o bivšoj partnerki Aniti Stanojlović, ali i svojoj majci. Učesnik Elite u jednom trenutku je grcao u suzama. - Izgleda da mi je to hvala što sam bio uz nju sve vreme. Opsednuta je sa mnom i… »
Anđelo Ranković zajecao na sav glas zbog majke: Jedva se smirio, "Mene to boli! Poslednji dinar ću njoj dati"

Anđelo Ranković zajecao na sav glas zbog majke: Jedva se smirio, "Mene to boli! Poslednji dinar ću njoj dati"

Blic pre 29 dana
Anđelo je iskazao emotivnu vezu s majkom i osudio napade na nju od strane drugih ukućana. Takođe, progovorio je o svom problematičnom odnosu sa Anitom u kući. U rijaliti programu "Elita 9" sinoć nije došlo do izbacivanja nekog od nominovanih takmičara, a… »

Vesti dana »