Повезане вести

„Последњи динар ћу јој дати“ Анђело јеца на сав глас због мајке, једва га смирили!

„Последњи динар ћу јој дати“ Анђело јеца на сав глас због мајке, једва га смирили!

Телеграф пре 2 дана
У ријалити програму "Елита 9" синоћ није дошло до избацивања неког од номинованих такмичара, а водитељ Дарко Танасијевић је са укућанима разговарао читаво вече. Анђело Ранковић је у разговору са њим заплакао на сав глас, а… »
"Знају да ме то боли, зато и ударају на њу" Анђело Ранковић грца у сузама због мајке: Ево какво је мишљење имала о Анити

"Знају да ме то боли, зато и ударају на њу" Анђело Ранковић грца у сузама због мајке: Ево какво је мишљење имала о Анити

Курир пре 1 дан
Анђело Ранковић у Шиша бару је отворио душу где је проговорио о бившој партнерки Анити Станојловић, али и својој мајци. Учесник Елите у једном тренутку је грцао у сузама. - Изгледа да ми је то хвала што сам био уз њу све време… »
Анђело Ранковић зајецао на сав глас због мајке: Једва се смирио, "Мене то боли! Последњи динар ћу њој дати"

Анђело Ранковић зајецао на сав глас због мајке: Једва се смирио, "Мене то боли! Последњи динар ћу њој дати"

Блиц пре 1 дан
Анђело је исказао емотивну везу с мајком и осудио нападе на њу од стране других укућана. Такође, проговорио је о свом проблематичном односу са Анитом у кући. У ријалити програму "Елита 9" синоћ није дошло до избацивања неког од… »

Вести дана »