Povezane vesti
Postoji rizik od trajnog slepila na jednom oku, a odstranjen mu je i jedan organ?! Evo u kakvom stanju je sin Kadirova
Mondo 16.02.2026
Adamu Kadirovu (18), sinu čečenskog lidera Ramzana Kadirova, lekari su morali da uklone slezinu nakon saobraćajne nesreće, a zbog oštećenja optičkog nerva postoji rizik od trajnog slepila na jednom oku. Ovu informaciju prenosi opozicioni list Novaja… »
Sinu Ramzana Kadirova lekari odstranili slezinu! Saobraćajna nesreća ostavila trajne posledice, ali to nije najgore
Kurir 16.02.2026
Adamu Kadirovu (18), sinu čečenskog lidera Ramzana Kadirova, lekari su morali da uklone slezinu nakon saobraćajne nesreće, a zbog oštećenja optičkog nerva postoji rizik od trajnog slepila na jednom oku. Ovu informaciju prenosi opozicioni list Novaja… »
Šta se dešava sa omiljenim sinom Ramzana Kadirova? Cure detalji FOTO
B92 16.02.2026
Sin čečenskog vođe Ramzana Kadirova, Adam Kadirov (18) ima ozbiljne zdravstvene probleme nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u januaru u Groznom. Prema izveštaju opozicionog ruskog medija Novaya Gazeta Europa, Adam Kadirov je proveo gotovo tri… »
Sinu Ramzana Kadirova preti slepilo: Teška nesreća koju je imao već ostavila trajne posledice, a prete i gore
Telegraf 16.02.2026
Naslednik brutalnog sistema. Sin čečenskog moćnika Ramzana Kadirova (49) navodno se suočava sa ozbiljnim posledicama nakon nesreće. Adamu Kadirovu (18) lekari su morali da uklone slezinu nakon saobraćajne nesreće, a zbog oštećenja optičkog nerva postoji… »
Vesti dana »
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 8 povezanih
Pašić (SSP): Vlast odbija Zakon roditelj-negovatelj, roditelji protestuju
Radio sto plus pre 55 minutajoš 20 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 3 satajoš 55 povezanih