Povezane vesti

"Posle meča sa Zvezdom sam dobio nadimak Kasir iz Meka"

"Posle meča sa Zvezdom sam dobio nadimak Kasir iz Meka"

B92 pre 22 dana
Barselona je na gostovanju Crvenoj zvezdi 2024. godine slavila ubedljivo, a taj meč će ostati urezan u sećanju Paua Kubarsija. Mladi štoper je na tom susretu zaradio rasekotinu na licu kada ga je Uroš Spajić zakačio kramponima nenamerno, zbog čega je… »
Pau Kubarsi i ožiljci od krampona Uroša Spajića: "Saigrači su me nazivali serverom iz Mekdonaldsa"

Pau Kubarsi i ožiljci od krampona Uroša Spajića: "Saigrači su me nazivali serverom iz Mekdonaldsa"

Sportske.net pre 22 dana
Utakmica Crvene zvezde i Barselone prošle sezone u Ligi šampiona imala je nekoliko svojih pečata. Od samog dolaska katalonskog kluba u Beograd, do prepunog stadiona, a potom i povrede Paua Kubarsija nakon što je u duelu sa Urošem Spajićem izvukao deblji… »
Od igranja na Marakani do kasirke u Meku: Jedan od najvećih svetskih talenata otkrio šta se desilo posle sudara sa Spajićem!

Od igranja na Marakani do kasirke u Meku: Jedan od najvećih svetskih talenata otkrio šta se desilo posle sudara sa Spajićem!

Hot sport pre 22 dana
Neprijatnih par meseci za mladog defanzivca! Barselona je pre godinu i po dana na Markaani slavila 5:2, ali meč je ostao upamćen i po jednom nezgodnom duelu u kojem je mladi defanzivac Pau Kubarsi izvukao deblji kraj. U sudaru sa Urošem Spajićem, Kubarsi… »

Vesti dana »