Povezane vesti

"Posle meča sa Zvezdom sam dobio nadimak Kasir iz Meka"

"Posle meča sa Zvezdom sam dobio nadimak Kasir iz Meka"

B92 pre 1 dan
Barselona je na gostovanju Crvenoj zvezdi 2024. godine slavila ubedljivo, a taj meč će ostati urezan u sećanju Paua Kubarsija. Mladi štoper je na tom susretu zaradio rasekotinu na licu kada ga je Uroš Spajić zakačio kramponima nenamerno, zbog čega je… »
Pau Kubarsi i ožiljci od krampona Uroša Spajića: "Saigrači su me nazivali serverom iz Mekdonaldsa"

Pau Kubarsi i ožiljci od krampona Uroša Spajića: "Saigrači su me nazivali serverom iz Mekdonaldsa"

Sportske.net pre 1 dan
Utakmica Crvene zvezde i Barselone prošle sezone u Ligi šampiona imala je nekoliko svojih pečata. Od samog dolaska katalonskog kluba u Beograd, do prepunog stadiona, a potom i povrede Paua Kubarsija nakon što je u duelu sa Urošem Spajićem izvukao deblji… »
Od igranja na Marakani do kasirke u Meku: Jedan od najvećih svetskih talenata otkrio šta se desilo posle sudara sa Spajićem!

Od igranja na Marakani do kasirke u Meku: Jedan od najvećih svetskih talenata otkrio šta se desilo posle sudara sa Spajićem!

Hot sport pre 1 dan
Neprijatnih par meseci za mladog defanzivca! Barselona je pre godinu i po dana na Markaani slavila 5:2, ali meč je ostao upamćen i po jednom nezgodnom duelu u kojem je mladi defanzivac Pau Kubarsi izvukao deblji kraj. U sudaru sa Urošem Spajićem, Kubarsi… »

Vesti dana »