Povezane vesti

Dodik: Srpski narod treba da očuva zajednički identitet

Dodik: Srpski narod treba da očuva zajednički identitet

Vesti online pre 2 sata
Lider SNSD-a Milorad Dodik istakao je nakon svečanog uručenja Sretenjskih ordena da srpski narod treba da očuva zajednički identitet, prostor, kao i sve ono što nas povezuje. “Mi smo jedan narod”, poručio je Dodik. Dodik je podsetio da je Republika… »
Dodik: Republika Srpska ostaje u svom teritorijalnom i institucionalnom kapacitetu

Dodik: Republika Srpska ostaje u svom teritorijalnom i institucionalnom kapacitetu

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Lider SNSD-a Milorad Dodik istakao je nakon svečanog uručenja Sretenjskih ordena da srpski narod treba da očuva zajednički identitet, prostor, kao i sve ono što nas povezuje. "Mi smo jedan narod", poručio je Dodik. Dodik je podsetio da je… »
Dodik: Srpski narod treba da očuva zajednički identitet, prostor i sve ono što nas povezuje

Dodik: Srpski narod treba da očuva zajednički identitet, prostor i sve ono što nas povezuje

Sputnik pre 5 sati
Lider SNSD-a Milorad Dodik istakao je nakon svečanog uručenja Sretenjskih ordena da srpski narod treba da očuva zajednički identitet, prostor, kao i sve ono što nas povezuje. "Mi smo jedan narod", poručio je Dodik. Dodik je podsetio da je Republika… »

Euronews pre 6 sati
Lider SNSD-a Milorad Dodik istakao je nakon svečanog uručenja Sretenjskih ordena da srpski narod treba da očuva zajednički identitet, prostor, kao i sve ono što nas povezuje. "Mi smo jedan narod", poručio je Dodik. Dodik je podsetio da je Republika… »

Vesti dana »