Povezane vesti
"Ošišao me je na ćelavo" Naša pevačica preživela stravično nasilje: "Zaletela sam se i otkinula mu deo mesa"
Blic 16.02.2026
Kulminacija nasilja dogodila se kada je otac udario njenu majku, što je Vesnu nateralo na drastičan potez Nakon incidenta, otac više nikada nije digao ruku na nju Pevačica Vesna Rivas, poznata po britkom jeziku i učešću u rijalitijima, otvorila je dušu… »
"Ošišao me je na ćelavo!" Naša pevačica bila žrtva porodičnog nasilja: "Otkinula sam mu deo mesa, a onda..."
Telegraf 16.02.2026
Pevačica Vesna Rivas, koja je učestvovala i u rijalitijima, otkrila je javno da je godinama bila žrtva porodičnog nasilja, pretežno od strane oca. Vesna je opisala jezive trenutke iz mladosti, uključujući fizičko maltretiranje i šokantne scene poput toga… »
Vesti dana »
U Hramu Svetog Save u Beogradu vaskršnja liturgija, služi vladika moravički Tihon
RTV pre 34 minutajoš 40 povezanih
Izbori u Mađarskoj: Glasanje za novi parlament, ali i mnogo više od toga
BBC News pre 29 minutajoš 27 povezanih
Rat na Bliskom istoku: Vens optužio Teheran za propast pregovora; nov režim u Ormuzu
Večernje novosti pre 44 minutajoš 24 povezane
"Ovo je moj adut" Oglasio se Tramp nakon kolapsa pregovora sa Iranom: "Slično kao u Venecueli"
Blic pre 49 minutajoš 20 povezanih
Pravoslavni vernici danas slave vaskrsenje Hristovo, pozdravljaju se sa – Hristos vaskrse! Vaistinu vaskrse!
Glas Šumadije pre 3 satajoš 20 povezanih