Povezane vesti
"Otac je zadnji auto prodao" Pevač progovorio o borbi sa porokom: Kockao se, zaduživao na sve strane, a onda promenio život iz…
Blic pre 3 dana
On je istakao da je uz Božiju pomoć uspeo da prestane sa kockanjem pre 15 godina i da više ne podleže toj zavisnosti. Kockanje je, prema njegovim rečima, uticalo negativno na njegovu porodicu i karijeru, a posebno su ispaštali njegovi roditelji. Pevač… »
"Mislio sam da ću biti bolji od drugih kockara, moja otac je zadnji auto prodao" Emir prvi put o porocima i teškoj prošlosti…
Kurir pre 3 dana
Emir Habibović važi za jednog od najtalentovanijih pevača kada je reč o narodnoj muzici. Popularnost je stekao 2000. hit pesmom "Dajte mi jednu bar". Nakon toga se povlači na neko vreme, a onda se vratio nikad jači. Nedavno je, otvoreno govorio o borbi… »
Vesti dana »
Rusvaj kod Palate pravde: Čeda Jovanović pretukao beogradskog advokata u kafiću. Obojica imaju drugačije verzije događaja, evo šta se, navodno, dogodilo
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane
Udruženje proizvođača mleka tražiće smenjivanje v.d. direktora Uprave za veterinu zbog uvoza
N1 Info pre 3 satajoš 37 povezanih
Sindikat novosadskog Fakulteta tehničkih nauka: Procesuirati napadače na profesorku Jelenu Janev i studente
Insajder pre 8 satijoš 8 povezanih
Večeras blokada Ustaničke ulice u Beogradu zbog podmetanja požara u cvećari Imela
Nedeljnik pre 6 satijoš 15 povezanih