Povezane vesti
Saobraćajna nesreća kod Zrenjanina: Kolima naleteo na pešaka (46), muškarac preminuo od zadobijenih povreda
Newsmax Balkans pre 2 dana
Policija u Zrenjaninu je, po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, uhapsila O. K. (34) iz Inđije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Sumnja se da je… »
Muškarac "divljao" na Dunavskom keju, tukao prolaznike i psa: Osumnjičeni saslušan u Prvom OJT
Euronews pre 2 dana
Dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušao je osumnjičenog A.S. (47), nakon zadržavanja do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda. Prema navodima krivične prijave… »
"Prišao mi je sa leđa, Dorćol je živeo u strahu": Ispovest žene koja je brutalno pretučena u centru Beograda
Mondo pre 2 dana
Na Dorćolu u Beogradu su 9. februara pretučeni starija žena i muškarac koji je srčani bolesnik nakon čega je uhapšen A.S. Sada se za "Blic" oglasila žena koja je bila slučajni prolaznik kada je na nju nasrnuo muškarac koji je prethodno demolirao… »
"Vrisnula sam kad sam ga videla, a onda je i on!" Nasilnik je nju prvo napao na Dorćolu, a potom pretukao čoveka (60) i…
Kurir pre 2 dana
"Tog 9. februara sam se vraćala kući oko 15.30 sa posla preko pasarele, kada mi je neko prišao sa leđa i gurnuo me snažno. Nisam ga čula kako prilazi, ali kada sam se okrenula videla sam čoveka koji je danima unazad maltretirao ljude...", priča žena na… »
"Prišao mi je sa leđa, krenula sam da vrištim!" Ispovest žene na koju je nasrnuo podivljali napadač na Dorćolu: "U ovaj kraj…
Blic pre 2 dana
Beograđanka opisuje kako ju je A.S. napao s leđa dok se vraćala s posla, ali je uspela da se odbrani vrištanjem Pre nego što je napao ženu, A.S. je pretukao stariju ženu (74) i muškarca (60) sa psom, kao i potpuno demolirao automobil "Tog 9. februara sam… »
"Ne tuci me, ja sam srčani bolesnik, možeš da me ubiješ!" Žrtva preklinjala podivljalog muškarca sa Dorćola da ga poštedi…
Blic pre 3 dana
Osumnjičeni muškarac A.S. izazvao je niz nasilnih događaja na Dorćolu, uključujući napad na stariju ženu, kao i muškarca N.G. Incidenti su se dogodili u ranim jutarnjim satima, pri čemu je nasilnik bez razloga nasrnuo na žrtve, nanoseći im fizičke… »
Vesti dana »
Iz Srbije u BiH hteo da prenese pet miliona! Otvorili mu auto na granici, pa videli gepek pun keša i lažna dokumenta
Blic pre 6 satijoš 1 povezana