Povezane vesti
Renovirala kuću, pa naišla na otkriće starije od Titanika: "125 godina je skupljalo prašinu" (video)
Kurir pre 2 dana
Žena koja je renovirala svoju viktorijansku kuću ostala je zapanjena kada je ispod stepenica otkrila predmet stariji od Titanika. Nakon što je započela radove u svojoj valižanskoj vikendici, u TikTok objavi, pokazala je deo svog doma i rekla: "Dobrodošli… »
Renovirala kuću, pa naišla na otkriće starije od Titanika: Pogledajte šta se krilo ispod stepenica!
Telegraf pre 2 dana
"Vremenska kapsula" Renoviranje često donosi iznenađenja, ali ono što je doživela Sijan, vlasnica kuće u viktorijanskom stilu u Velsu, prevazilazi sva očekivanja. Tokom radova na zdanju iz 1880-ih, ispod stepeništa je pronašla stvar koja je stariji od… »
Renovirala sam staru kuću iz 19. veka i pronašla sam verenički prsten: Kad sam ukucala cenu, umalo sam se onesvestila
Kurir pre 3 dana
Žena koja je renovirala svoju kuću iz 1880-ih u Velsu bila je zapanjena kada je pronašla „vremensku kapsulu“ ispod stepenica koja prethodi Titaniku, prema pisanju lista „Mirror“. Sian je dokumentovala svoju renovaciju na TikToku, napisavši: „Dobrodošli… »
Vesti dana »
Oglašavanje kralja Čarlsa posle hapšenja brata: Iz Bakingemske palate poručuju samo jedno!
Kurir pre 8 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju 19. i 20. februar 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i zahlađenje sa snegom
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 26 povezanih
Deveti dan protesta mlekara, ponovo blokirana Ibarska magistrala u Mrčajevcima
RTS pre 7 minutajoš 13 povezanih
Skupština Vojvodine usvojila izmene plana za Frušku goru, opozicija tvrdi da je naručilac privatnik
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih