Povezane vesti

Renovirala kuću, pa naišla na otkriće starije od Titanika: "125 godina je skupljalo prašinu" (video)

Renovirala kuću, pa naišla na otkriće starije od Titanika: "125 godina je skupljalo prašinu" (video)

Kurir pre 29 dana
Žena koja je renovirala svoju viktorijansku kuću ostala je zapanjena kada je ispod stepenica otkrila predmet stariji od Titanika. Nakon što je započela radove u svojoj valižanskoj vikendici, u TikTok objavi, pokazala je deo svog doma i rekla: "Dobrodošli… »
Renovirala kuću, pa naišla na otkriće starije od Titanika: Pogledajte šta se krilo ispod stepenica!

Renovirala kuću, pa naišla na otkriće starije od Titanika: Pogledajte šta se krilo ispod stepenica!

Telegraf pre 29 dana
"Vremenska kapsula" Renoviranje često donosi iznenađenja, ali ono što je doživela Sijan, vlasnica kuće u viktorijanskom stilu u Velsu, prevazilazi sva očekivanja. Tokom radova na zdanju iz 1880-ih, ispod stepeništa je pronašla stvar koja je stariji od… »
Renovirala sam staru kuću iz 19. veka i pronašla sam verenički prsten: Kad sam ukucala cenu, umalo sam se onesvestila

Renovirala sam staru kuću iz 19. veka i pronašla sam verenički prsten: Kad sam ukucala cenu, umalo sam se onesvestila

Kurir pre 29 dana
Žena koja je renovirala svoju kuću iz 1880-ih u Velsu bila je zapanjena kada je pronašla „vremensku kapsulu“ ispod stepenica koja prethodi Titaniku, prema pisanju lista „Mirror“. Sian je dokumentovala svoju renovaciju na TikToku, napisavši: „Dobrodošli… »

Vesti dana »