Povezane vesti
Svet u očima satiričara: Tramp i Putin "gutaju" Evropu, NATO poljupci na zadnjici američkog lidera FOTO
B92 16.02.2026
Na karnevalima u nemačkim gradovima koji su održani danas, među šaljivim prikazima pojavile su se i lutke američkog i ruskog predsednika, Donalda Trampa i Vladimira Putina, koji su u Dizeldorfu prikazani kako pokušavaju da progutaju Evropu sa suprotnih… »
Tramp i Putin kao meta satiričnih lutki
Politika 16.02.2026
Na karnevalima širom Nemačke, uz šaljive prikaze i veselu atmosferu, pojavile su se i satirične lutke. Na karnevalima širom Nemačke, uz šaljive prikaze i veselu atmosferu, pojavile su se i satirične lutke američkog i ruskog predsednika, Donalda Trampa i… »
Šta rade Tramp i Putin na karnevalima u Nemačkoj? I jedan i drugi bi da progutaju Evropu
Telegraf 16.02.2026
Na karnevalima u nemačkim gradovima koji su održani danas, među šaljivim prikazima pojavile su se i lutke američkog i ruskog predsednika, Donalda Trampa i Vladimira Putina, koji su u Diseldorfu prikazani kako pokušavaju da progutaju Evropu sa suprotnih… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 19 povezanih
Centar Beograda danas bez struje! Uz Vračar, na spisku za isključenja i delovi ovih 5 opština
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 13 minutajoš 13 povezanih
Danas oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom
RTV pre 2 satajoš 9 povezanih
Novi udar na Iran, sve zbog nafte: Na meti komandni centri i lanseri raketa, vojska objavila detalje
Večernje novosti pre 39 minutajoš 8 povezanih