Повезане вести

Марко Миљковић поломио раме на скијању Огласио се и открио како се осећа: "Забацио ме је на главу, излудео сам, ништа ме не…

Марко Миљковић поломио раме на скијању Огласио се и открио како се осећа: "Забацио ме је на главу, излудео сам, ништа ме не…

Блиц пре 1 дан
Избегао је озбиљније повреде главе. Луна Ђогани је изјавила за медије да не би могла да опрости превару у браку. Бивши ријалити учесник Марко Миљковић доживео је незгоду на скијању због које је поломио раме. Како је сам… »
"Бацио ме је на главу и забацио ноге позади" Марко Миљковић доживео страшну незгодну, ево детаља

"Бацио ме је на главу и забацио ноге позади" Марко Миљковић доживео страшну незгодну, ево детаља

Курир пре 1 дан
Бивши ријалити учесник Марко Миљковић доживео је незгоду на скијању због које је поломио раме. Како је сам поделио са пратиоцима, пад је био незгодан и завршио се ломом, а све се догодило у тренутку непажње на стази. Миљковић… »
Марко Миљковић доживео ужас на Копаонику: Поломио раме

Марко Миљковић доживео ужас на Копаонику: Поломио раме

Телеграф пре 1 дан
Ријалити играч и муж Луне Ђогани, Марко Миљковић, доживео је незгоду на скијању и поломио раме. Миљковић се огласио путем друштвених мрежа и открио шта се догодило. Како каже, све се догодило у тренутку непажње. Пад је био… »

Вести дана »