Povezane vesti
Marko Miljković polomio rame na skijanju Oglasio se i otkrio kako se oseća: "Zabacio me je na glavu, izludeo sam, ništa me ne…
Blic pre 21 dana
Izbegao je ozbiljnije povrede glave. Luna Đogani je izjavila za medije da ne bi mogla da oprosti prevaru u braku. Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković doživeo je nezgodu na skijanju zbog koje je polomio rame. Kako je sam podelio sa pratiocima, pad je… »
"Bacio me je na glavu i zabacio noge pozadi" Marko Miljković doživeo strašnu nezgodnu, evo detalja
Kurir pre 21 dana
Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković doživeo je nezgodu na skijanju zbog koje je polomio rame. Kako je sam podelio sa pratiocima, pad je bio nezgodan i završio se lomom, a sve se dogodilo u trenutku nepažnje na stazi. Miljković se ubrzo oglasio putem… »
Marko Miljković doživeo užas na Kopaoniku: Polomio rame
Telegraf pre 21 dana
Rijaliti igrač i muž Lune Đogani, Marko Miljković, doživeo je nezgodu na skijanju i polomio rame. Miljković se oglasio putem društvenih mreža i otkrio šta se dogodilo. Kako kaže, sve se dogodilo u trenutku nepažnje. Pad je bio veoma nezgodan, zbog čega… »
Vesti dana »
Đedović Handanović u Parizu: Želimo da budeo deo nuklearne renesanse, potrebna nam je nuklearna elektrana do 2040. godine
Danas pre 8 minutajoš 39 povezanih
Priveden fotoreporter Gavrilo Andrić koji je snimao policiju dok je sprečavala ćerku da vidi Kokanovića
Mašina pre 2 satajoš 24 povezane
(BLOG) Amerika danas pokreće najjače napade od početka rata, Iran Trampu poručuje da pazi da ne bude "eliminisan"
N1 Info pre 1 satjoš 77 povezanih
Pravovremenim reagovanjem osoblja sprečen požar u čačanskom Porodilištu
Ozon press pre 3 minutajoš 25 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran pokrenuo nove napade na susedne zemlje; Javna zakletva vernosti novom ajatolahu
RTV pre 3 minutajoš 49 povezanih