Povezane vesti
"Ovo je bio rizik" Nadica Ademov blista na promociji novog albuma: "Suzana mi je rekla da bi Saša bio ponosan"
Telegraf pre 1 dan
Mlada pevačica Nadica Ademov danas, 16. februara, organizuje gala promociju povodom svog drugog studijskog album "Milostinja", objavljenog 13. februara, na kojem je radilo desetine ljudi čak godinu dana, a pesme su već ušle u trending. Nadica se pojavila… »
Nadica Ademov od muža dobila Mercedes AMG: Uručio joj ključ pred svima, na parkingu je čeka zverka od 125.000€
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Nadica Ademov organizovala je večeras, 16. februara, promociju novog albuma "Milostinja" u jednom poznatom beogradskom lokalu, gde je okupila familiju, prijatelje i brojne saradnike. Sve je teklo po planu, a onda je usledilo iznenađenje koje će… »
Pola estrade se skupilo na promociji Nadice Ademov: Adil joj ljubi ruku, a od ovog gosta stigla puna koverta
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Nadica Ademov napravila je promociju novog albuma "Milostinja", gde je okupila brojne prijatelje i kolege sa estrade. U jednom poznatom lokalu sve je posebno dekorisano za ovu priliku, u crvenim tonovima sa zidom od veštačkog cveća. Nadica… »
Sjatila se cela estrada: Na promociju novog albuma Nadice Ademov došle kolege da je podrže (foto)
Večernje novosti pre 2 sata
FOLK zvezda Nadica Ademov večeras je organizovala promociju albuma "Milostinja", a kolege i prijatelji došli su u velikom broju da joj pruže podršku. Foto Novosti Među brojnim javnim ličnostima koje su je podržale našli su se Katarina Grujić i njen muž… »
Nadica Ademov dobila "mečku" od muža: Uručio joj ključ pred svima, na parkingu je čeka "zverka" od 25 hiljada evra (foto)
Večernje novosti pre 1 sat
FOLK zvezda Nadica Ademov organizovala je večeras promociju novog albuma "Milostinja" u jednom poznatom beogradskom lokalu, gde je okupila familiju, prijatelje i brojne saradnike. Foto Novosti Sve je teklo po planu, a onda je usledilo iznenađenje koje će… »
Anđela je ipak prošlost! GASTOZ IMA NOVU DEVOJKU! Evo kako izgleda (FOTO)
Svet & Skandal pre 3 sata
Na promociji novog albuma Nadica Ademov okupio se veliki broj poznatih ličnosti, ali je svu pažnju prisutnih ukrao Nenad Marinković Gastoz. I to ne bez razloga! Gastoz se pojavio u opuštenom izdanju, ali nije bio sam. Naš paparaco uslikao ga je u društvu… »
Godinu dana rada, spotovi kao filmovi: Nadica Ademov upriličila glamuroznu promociju novog albuma "Milostinja"
Večernje novosti pre 3 sata
FOLK zvezda Nadica upriličila je promociju svog novog albuma, okupivši brojne saradnike, prijatelje. Foto Novosti Nadica je priznala da ima tremu i da se jako potrudila oko albuma. - Imam pozitivnu tremu, ovo je jedan jako ozbiljan zadatak. Za sve ovo je… »
Ovo je brat Nadice Ademov, uz sestru na važan dan: Tu su snajka i bratanice, pevačica ne skida osmeh zbog njih
Telegraf pre 4 sati
Pevačica Nadica Ademov večeras, 16. februara, održava gala promociju novog albuma u jednom poznatom beogradskom lokalu, gde je ugostila familiju, brojne kolege i prijatelje. Među zvanicama našli su se brat Ramče i snajka i njihove dve ćerke. Svi zajedno… »
Adil Maksutović ne krije sreću zbog Nadice Ademov: Pevač sam došao na promociju, evo šta joj je poklonio
Mondo pre 5 sati
Pevač Adil Maksutović nije skidao osmeh sa lica pred kamerama MONDO portala u jednom prestižnom beogradskom lokalu u kome Nadica Ademov orgranizuje promociju albuma. On je u rukama držao crveni buket koji se savršeno uklapao sa haljinom poznate pevačice… »
Gastoz pokazao novu devojku: Rijaliti učesnik došao sa atraktivnom crnkom, dekolte u prvom planu (video)
Mondo pre 5 sati
Nenad Marinković Gastoz pojavio se sa novom devojkom na promociji albuma Nadice Ademov. Fatalna crnka privukla je pažnju svih pristunih izazovnom crvenom kombinacijom. Dekolte je bio u prvom planu, a pobednik Elite nije krio sreću i ponos što ima ovakvu… »
Ovo je nova gastozova devojka! Prava rasna lepotica: U faci čista desetka, a grudi su joj glavni adut (foto)
Kurir pre 4 sati
Nenad Marinković Gastoz pojavio se sa novom devojkom na jednom prestoničkom događaju. Fatalna crnka privukla je pažnju svih pristunih izazovnom crvenom kombinacijom. Dekolte je bio u prvom planu, a pobednik Elite nije krio sreću i ponos što ima ovakvu… »
"Suzana mi je napisala ogromnu poruku i pomenula Sašu Popovića" Nadica Ademov otvorila dušu: Osetila sam da je u njoj tuga
Kurir pre 5 sati
Pevačica Nadica Ademov otvorila je dušu, te je prepričala emotivni razgovor sa Suzanom Jovanović, a dotakla se i poziva koji je obavila sa Vericom Šerifović. "Zvala me je Verica Šerifović, oduševila sam se jer je ona meni bila uzor od početka karijere i… »
Đanijeva Slađa šeta tašnu koja košta čitavo bogatstvo! Ponosno pokazala brendirani komad koji ima cenu da vam se zavrti u…
Kurir pre 5 sati
Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa došli su da pruže podršku koleginici Nadici Ademov u jednom prestoničkom lokalu. Oni su nasmejano pozirali, a Slađa je bila obučena u elegantno crno odelo, dok je u ruci držala skupocenu torbu brenda… »
Nadica Ademov okupila pola estrade: Pogledajte ko je sve došao na promociju, njega niko nije očekivao
Mondo pre 4 sati
Nadica Ademov okupila je veliki broj prijatelja i kolega povodom promocije novog albuma pod nazivom "Milostinja" u jednom prestižnom beogradskom restoranu. Ona je blistala u crvenoj haljini dok je dočekivala zvanice, a prvi je došao Emir Bunčević sa… »
Gastoz sa novom devojkom došao na promociju kod Nadice Ademov: Ona kao živa vatra, nauljila bujni dekolte
Telegraf pre 5 sati
Pobednik "Elite", Nenad Marinković Gastoz, nedavno je raskinuo vezu sa bivšom zadrugarkom Anđelom Đuričić, a sada uživa u novoj vezi. Rijaliti igrač večeras se pojavio na promociji novog albuma sa novom partnerkom. Sreću ne želi da krije, pa je… »
Nadica Ademov otkrila šta joj je udovica Saše Popovića rekla: Pevačica zaplakala kada je čula ovu rečenicu
Mondo pre 6 sati
Pevačica Nadica Ademov nije krila uzbuđenje povodom izlaska novog albuma "Milostinja". Ona je organizovala posebnu promociju i pozvala veliki broj kolega, a sada je pred ekipom MONDO portala progovorila o novom projektu i podršci kolega. "Zvala me je… »
Slađa u ruci drži torbu od 50.000 evra: Đani i njegova supruga zablistali na promociji Nadice Ademov
Mondo pre 5 sati
Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa došli su da pruže podršku koleginici Nadici Ademov koja večeras organizuje promociju albuma "Milostinja". Oni su nasmejano pozirali sa Nadicom Ademov, a Slađa je bila obučena u elegantno crno odelo, dok je u… »
Sve pršti od luksuza na promociji albuma Nadice Ademov: crvene ruže, zlato i posebni pokloni za sve zvanice
Mondo pre 6 sati
Pevačica Nadica Ademov večeras organizuje promociju svog novog albuma pod nazivom "Milostinja" u jednom prestižnom beogradskom lokalu. Očekuje se da će ovom događaju prisustvovati veliki broj kolega i javnih ličnosti. Nadica nije štedela kada je… »
Vesti dana »
Student Hodžić kaže da je udaren s leđa u potiljak u Novom Sadu, opisao šta se dogodilo - objavljen i snimak incidenta
Insajder pre 10 minutajoš 1 povezana
Dan državnosti u Srbiji: Incidenti u Novom Sadu, sukob pristalica SNS i antivladinih demonstranata
Danas pre 2 satajoš 5 povezanih
Novinar o napadu na studente: Čini mi se da su samo čekali priliku da ih napadnu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana