Povezane vesti

"Ovo je bio rizik" Nadica Ademov blista na promociji novog albuma: "Suzana mi je rekla da bi Saša bio ponosan"

"Ovo je bio rizik" Nadica Ademov blista na promociji novog albuma: "Suzana mi je rekla da bi Saša bio ponosan"

Telegraf pre 1 dan
Mlada pevačica Nadica Ademov danas, 16. februara, organizuje gala promociju povodom svog drugog studijskog album "Milostinja", objavljenog 13. februara, na kojem je radilo desetine ljudi čak godinu dana, a pesme su već ušle u trending. Nadica se pojavila… »
Nadica Ademov od muža dobila Mercedes AMG: Uručio joj ključ pred svima, na parkingu je čeka zverka od 125.000€

Nadica Ademov od muža dobila Mercedes AMG: Uručio joj ključ pred svima, na parkingu je čeka zverka od 125.000€

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Nadica Ademov organizovala je večeras, 16. februara, promociju novog albuma "Milostinja" u jednom poznatom beogradskom lokalu, gde je okupila familiju, prijatelje i brojne saradnike. Sve je teklo po planu, a onda je usledilo iznenađenje koje će… »
Pola estrade se skupilo na promociji Nadice Ademov: Adil joj ljubi ruku, a od ovog gosta stigla puna koverta

Pola estrade se skupilo na promociji Nadice Ademov: Adil joj ljubi ruku, a od ovog gosta stigla puna koverta

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Nadica Ademov napravila je promociju novog albuma "Milostinja", gde je okupila brojne prijatelje i kolege sa estrade. U jednom poznatom lokalu sve je posebno dekorisano za ovu priliku, u crvenim tonovima sa zidom od veštačkog cveća. Nadica… »
Sjatila se cela estrada: Na promociju novog albuma Nadice Ademov došle kolege da je podrže (foto)

Sjatila se cela estrada: Na promociju novog albuma Nadice Ademov došle kolege da je podrže (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
FOLK zvezda Nadica Ademov večeras je organizovala promociju albuma "Milostinja", a kolege i prijatelji došli su u velikom broju da joj pruže podršku. Foto Novosti Među brojnim javnim ličnostima koje su je podržale našli su se Katarina Grujić i njen muž… »
Nadica Ademov dobila "mečku" od muža: Uručio joj ključ pred svima, na parkingu je čeka "zverka" od 25 hiljada evra (foto)

Nadica Ademov dobila "mečku" od muža: Uručio joj ključ pred svima, na parkingu je čeka "zverka" od 25 hiljada evra (foto)

Večernje novosti pre 1 sat
FOLK zvezda Nadica Ademov organizovala je večeras promociju novog albuma "Milostinja" u jednom poznatom beogradskom lokalu, gde je okupila familiju, prijatelje i brojne saradnike. Foto Novosti Sve je teklo po planu, a onda je usledilo iznenađenje koje će… »
Anđela je ipak prošlost! GASTOZ IMA NOVU DEVOJKU! Evo kako izgleda (FOTO)

Anđela je ipak prošlost! GASTOZ IMA NOVU DEVOJKU! Evo kako izgleda (FOTO)

Svet & Skandal pre 3 sata
Na promociji novog albuma Nadica Ademov okupio se veliki broj poznatih ličnosti, ali je svu pažnju prisutnih ukrao Nenad Marinković Gastoz. I to ne bez razloga! Gastoz se pojavio u opuštenom izdanju, ali nije bio sam. Naš paparaco uslikao ga je u društvu… »
Godinu dana rada, spotovi kao filmovi: Nadica Ademov upriličila glamuroznu promociju novog albuma "Milostinja"

Godinu dana rada, spotovi kao filmovi: Nadica Ademov upriličila glamuroznu promociju novog albuma "Milostinja"

Večernje novosti pre 3 sata
FOLK zvezda Nadica upriličila je promociju svog novog albuma, okupivši brojne saradnike, prijatelje. Foto Novosti Nadica je priznala da ima tremu i da se jako potrudila oko albuma. - Imam pozitivnu tremu, ovo je jedan jako ozbiljan zadatak. Za sve ovo je… »
Ovo je brat Nadice Ademov, uz sestru na važan dan: Tu su snajka i bratanice, pevačica ne skida osmeh zbog njih

Ovo je brat Nadice Ademov, uz sestru na važan dan: Tu su snajka i bratanice, pevačica ne skida osmeh zbog njih

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Nadica Ademov večeras, 16. februara, održava gala promociju novog albuma u jednom poznatom beogradskom lokalu, gde je ugostila familiju, brojne kolege i prijatelje. Među zvanicama našli su se brat Ramče i snajka i njihove dve ćerke. Svi zajedno… »
Adil Maksutović ne krije sreću zbog Nadice Ademov: Pevač sam došao na promociju, evo šta joj je poklonio

Adil Maksutović ne krije sreću zbog Nadice Ademov: Pevač sam došao na promociju, evo šta joj je poklonio

Mondo pre 5 sati
Pevač Adil Maksutović nije skidao osmeh sa lica pred kamerama MONDO portala u jednom prestižnom beogradskom lokalu u kome Nadica Ademov orgranizuje promociju albuma. On je u rukama držao crveni buket koji se savršeno uklapao sa haljinom poznate pevačice… »
Gastoz pokazao novu devojku: Rijaliti učesnik došao sa atraktivnom crnkom, dekolte u prvom planu (video)

Gastoz pokazao novu devojku: Rijaliti učesnik došao sa atraktivnom crnkom, dekolte u prvom planu (video)

Mondo pre 5 sati
Nenad Marinković Gastoz pojavio se sa novom devojkom na promociji albuma Nadice Ademov. Fatalna crnka privukla je pažnju svih pristunih izazovnom crvenom kombinacijom. Dekolte je bio u prvom planu, a pobednik Elite nije krio sreću i ponos što ima ovakvu… »
Ovo je nova gastozova devojka! Prava rasna lepotica: U faci čista desetka, a grudi su joj glavni adut (foto)

Ovo je nova gastozova devojka! Prava rasna lepotica: U faci čista desetka, a grudi su joj glavni adut (foto)

Kurir pre 4 sati
Nenad Marinković Gastoz pojavio se sa novom devojkom na jednom prestoničkom događaju. Fatalna crnka privukla je pažnju svih pristunih izazovnom crvenom kombinacijom. Dekolte je bio u prvom planu, a pobednik Elite nije krio sreću i ponos što ima ovakvu… »
"Suzana mi je napisala ogromnu poruku i pomenula Sašu Popovića" Nadica Ademov otvorila dušu: Osetila sam da je u njoj tuga

"Suzana mi je napisala ogromnu poruku i pomenula Sašu Popovića" Nadica Ademov otvorila dušu: Osetila sam da je u njoj tuga

Kurir pre 5 sati
Pevačica Nadica Ademov otvorila je dušu, te je prepričala emotivni razgovor sa Suzanom Jovanović, a dotakla se i poziva koji je obavila sa Vericom Šerifović. "Zvala me je Verica Šerifović, oduševila sam se jer je ona meni bila uzor od početka karijere i… »
Đanijeva Slađa šeta tašnu koja košta čitavo bogatstvo! Ponosno pokazala brendirani komad koji ima cenu da vam se zavrti u…

Đanijeva Slađa šeta tašnu koja košta čitavo bogatstvo! Ponosno pokazala brendirani komad koji ima cenu da vam se zavrti u…

Kurir pre 5 sati
Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa došli su da pruže podršku koleginici Nadici Ademov u jednom prestoničkom lokalu. Oni su nasmejano pozirali, a Slađa je bila obučena u elegantno crno odelo, dok je u ruci držala skupocenu torbu brenda… »
Nadica Ademov okupila pola estrade: Pogledajte ko je sve došao na promociju, njega niko nije očekivao

Nadica Ademov okupila pola estrade: Pogledajte ko je sve došao na promociju, njega niko nije očekivao

Mondo pre 4 sati
Nadica Ademov okupila je veliki broj prijatelja i kolega povodom promocije novog albuma pod nazivom "Milostinja" u jednom prestižnom beogradskom restoranu. Ona je blistala u crvenoj haljini dok je dočekivala zvanice, a prvi je došao Emir Bunčević sa… »
Gastoz sa novom devojkom došao na promociju kod Nadice Ademov: Ona kao živa vatra, nauljila bujni dekolte

Gastoz sa novom devojkom došao na promociju kod Nadice Ademov: Ona kao živa vatra, nauljila bujni dekolte

Telegraf pre 5 sati
Pobednik "Elite", Nenad Marinković Gastoz, nedavno je raskinuo vezu sa bivšom zadrugarkom Anđelom Đuričić, a sada uživa u novoj vezi. Rijaliti igrač večeras se pojavio na promociji novog albuma sa novom partnerkom. Sreću ne želi da krije, pa je… »
Nadica Ademov otkrila šta joj je udovica Saše Popovića rekla: Pevačica zaplakala kada je čula ovu rečenicu

Nadica Ademov otkrila šta joj je udovica Saše Popovića rekla: Pevačica zaplakala kada je čula ovu rečenicu

Mondo pre 6 sati
Pevačica Nadica Ademov nije krila uzbuđenje povodom izlaska novog albuma "Milostinja". Ona je organizovala posebnu promociju i pozvala veliki broj kolega, a sada je pred ekipom MONDO portala progovorila o novom projektu i podršci kolega. "Zvala me je… »
Slađa u ruci drži torbu od 50.000 evra: Đani i njegova supruga zablistali na promociji Nadice Ademov

Slađa u ruci drži torbu od 50.000 evra: Đani i njegova supruga zablistali na promociji Nadice Ademov

Mondo pre 5 sati
Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa došli su da pruže podršku koleginici Nadici Ademov koja večeras organizuje promociju albuma "Milostinja". Oni su nasmejano pozirali sa Nadicom Ademov, a Slađa je bila obučena u elegantno crno odelo, dok je u… »
Sve pršti od luksuza na promociji albuma Nadice Ademov: crvene ruže, zlato i posebni pokloni za sve zvanice

Sve pršti od luksuza na promociji albuma Nadice Ademov: crvene ruže, zlato i posebni pokloni za sve zvanice

Mondo pre 6 sati
Pevačica Nadica Ademov večeras organizuje promociju svog novog albuma pod nazivom "Milostinja" u jednom prestižnom beogradskom lokalu. Očekuje se da će ovom događaju prisustvovati veliki broj kolega i javnih ličnosti. Nadica nije štedela kada je… »

Vesti dana »