Povezane vesti
Bomba na Čizmi: Frančesko Toti se vraća u Romu!
Hot sport pre 19 sati
Princ Rima ponovo na mestu uspeha Frančesko Toti je potvrdio da je u pregovorima o povratku u Romu kao direktor, a klub je četvrti u Seriji A sa 47 bodova nakon remija sa Napolijem. Bivši kapiten Rome je rekao da su razgovori sa upravom u toku i da se… »
Toti sve bliže povratku kući
B92 pre 19 sati
Legenda Rome Frančesko Toti je korak bliže povratku na Olimpiko. Toti je potvrdio italijanskim medijima da je veoma blizu povratka u Romu, ali još nije poznato u kojoj ulozi. "Oduvek sam bio navijač Rome i za mene je Roma druga kuća. Uvek je bilo tako… »
Potres na Apeninima: Princ Rima Frančesko Toti se vraća u Romu?!
Kurir pre 22 sata
Bivši italijanski fudbaler Frančesko Toti potvrdio je danas da pregovara sa upravom Rome o svom povratku na Olimpiko kao direktor kluba. "Za mene je Roma moj dom, uvek je bio, čak i kada nisam tamo. U poslednje vreme je bilo glasina. Istina je… »
Toti pregovara sa Romom o povratku na Olimpiko
Politika pre 22 sata
“Za mene je Roma moj dom" Bivši italijanski fudbaler Frančesko Toti potvrdio je danas da pregovara sa upravom Rome o svom povratku na Olimpiko kao direktor kluba. “Za mene je Roma moj dom, uvek je bio, čak i kada nisam tamo. U poslednje vreme je bilo… »
Frančesko Toti ponovo u Romi
Sport klub pre 1 dan
Legenda Rome, Frančesko Toti, potvrdio je da je u pregovorima o povratku na "Olimpiko", u ulozi direktora. Na ovu temu već su pričali Klaudio Ranijeri, sportski direktor Riki Masara i trener Đanpjero Gasperini. Sada je, po prvi put i bivši kapiten… »
Vesti dana »
Tužilaštvo: Nasilje nad učesnicima skupa u pozorištu u Novom Sadu kvalifikovano kao krivično delo
Vesti online pre 1 satjoš 50 povezanih
BLOG UŽIVO Protesti u više gradova posle događaja u Novom Sadu: U Beogradu blokirana raskrsnica Nemanjine i Birčaninove
Insajder pre 52 minutajoš 30 povezanih
Oglasilo se ministarstvo nakon propalih pregovora sa poljoprivrednicima: Proizvođači mleka u Srbiji imaju najveće podsticaje na svetu
Morava info pre 27 minutajoš 60 povezanih
Protest protiv akvarijuma na Ušću, građani blokirali Bulevar Nikole Tesle i rušili ograde (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 17 povezanih