Povezane vesti

Bomba na Čizmi: Frančesko Toti se vraća u Romu!

Bomba na Čizmi: Frančesko Toti se vraća u Romu!

Hot sport pre 19 sati
Princ Rima ponovo na mestu uspeha Frančesko Toti je potvrdio da je u pregovorima o povratku u Romu kao direktor, a klub je četvrti u Seriji A sa 47 bodova nakon remija sa Napolijem. Bivši kapiten Rome je rekao da su razgovori sa upravom u toku i da se… »
Toti sve bliže povratku kući

Toti sve bliže povratku kući

B92 pre 19 sati
Legenda Rome Frančesko Toti je korak bliže povratku na Olimpiko. Toti je potvrdio italijanskim medijima da je veoma blizu povratka u Romu, ali još nije poznato u kojoj ulozi. "Oduvek sam bio navijač Rome i za mene je Roma druga kuća. Uvek je bilo tako… »
Potres na Apeninima: Princ Rima Frančesko Toti se vraća u Romu?!

Potres na Apeninima: Princ Rima Frančesko Toti se vraća u Romu?!

Kurir pre 22 sata
Bivši italijanski fudbaler Frančesko Toti potvrdio je danas da pregovara sa upravom Rome o svom povratku na Olimpiko kao direktor kluba. "Za mene je Roma moj dom, uvek je bio, čak i kada nisam tamo. U poslednje vreme je bilo glasina. Istina je… »
Toti pregovara sa Romom o povratku na Olimpiko

Toti pregovara sa Romom o povratku na Olimpiko

Politika pre 22 sata
“Za mene je Roma moj dom" Bivši italijanski fudbaler Frančesko Toti potvrdio je danas da pregovara sa upravom Rome o svom povratku na Olimpiko kao direktor kluba. “Za mene je Roma moj dom, uvek je bio, čak i kada nisam tamo. U poslednje vreme je bilo… »
Frančesko Toti ponovo u Romi

Frančesko Toti ponovo u Romi

Sport klub pre 1 dan
Legenda Rome, Frančesko Toti, potvrdio je da je u pregovorima o povratku na "Olimpiko", u ulozi direktora. Na ovu temu već su pričali Klaudio Ranijeri, sportski direktor Riki Masara i trener Đanpjero Gasperini. Sada je, po prvi put i bivši kapiten… »

Vesti dana »