Povezane vesti
"Nosim burmu i dalje!" Tamara Milutinović demantovala navode da se razvodi, pa komentarisala Milicu Todorović
Telegraf pre 2 dana
Pevačica Tamara Milutinović pojavila se večeras na promociji novog albuma njene koleginice Nadice Ademov. Milutinovićka nije krila koliko je ponosna na Nadicu, te je izdvojila koje numere sa novog albuma su joj se najviše izdvojile. - Toliko dobrih… »
"Deset godina sam bila u porodici, život ide dalje" Goga Gačić prvi put u javnosti nakon razvoda: Evo kako izgleda i šta sve…
Kurir pre 2 dana
Posle osam godina braka, Goga Gačić donela je odluku da se razvede od pevača Marka Gačić, sa kojim ima decu. U prvom javnom obraćanju nakon razlaza, iskreno je govorila o emotivnom periodu kroz koji prolazi, ali i o podršci koju dobija od porodice. "Ja… »
"Deset godina sam bila posvećena supruga, a sada..." Goga Gačić prvi put o razvodu, priznala kroz šta prolazi
Telegraf pre 2 dana
Pevačica Goga Gačić pojavila se prvi put u javnosti otkad se saznalo da se razvodi od supruga Marka Gačića. Goga je došla na promociju novog albuma svoje koleginice i prijateljice Nadice Ademov, a bila je u pratnji Tamare Milutinović, Gačićka je stala… »
Goga Gačić prvi put u javnosti nakon razvoda od Marka: Usnimili smo pevačicu, evo kako se ponašala
Mondo pre 2 dana
Pevačica Goga Gačić prvi put se pojavila u javnosti nakon razvoda od Marka Gačića. Njih dvoje su na samom početku godine stavili tačku na brak, a spekuliše se da Marko ima novu devojku kod koje živi. Goga je stigla sa kumom Tamarom Milutinović na… »
Goga Gačić otkrila da li se razvela od Marka: Prva izjava pevačice nakon vesti da je sama posle 8 godina braka
Mondo pre 2 dana
Pevačica Goga Gačić razgovarala je sa medijima na promociji albuma Nadice Ademov. Ona se pre dva meseca rastala od svog supruga Marka Gačića, a sada je pred kamerama MONDO portala otkrila kako se oseća. "Dobro sam", rekla je ona i otkrila kakav je njen… »
Goga Gačić prvi put u javnosti nakon razvoda, Tamara uz nju: Stale pred kamere, svi komentarišu jedno
Telegraf pre 2 dana
Pevačica Goga Gačić pojavila se večeras na promociji novog albuma Nadice Ademov, a ovo je ujedno njeno prvo pojavljivanje nakon što se saznalo da se razvela od kolege Marka Gačića. Goga je došla sa koleginicom Tamarom Milutinović, a obe su nosile efektna… »
Vesti dana »
Oglašavanje kralja Čarlsa posle hapšenja brata: Iz Bakingemske palate poručuju samo jedno!
Kurir pre 7 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju 19. i 20. februar 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i zahlađenje sa snegom
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 26 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih
Brisel prihvatio predlog Srbije, sastanak o cenama mleka 25. februara
Politika pre 17 minutajoš 19 povezanih
Skupština AP Vojvodina: Predlog da se osnuje akademija kojom će upravljati osoba osumnjičena za falsifikovanje diploma
N1 Info pre 11 minutajoš 19 povezanih