Povezane vesti
"Draga, u policiji sam, nesporazum je", uhapsili joj muža zbog dopisivanja sa maloletnicom: "Stomak mi je govorio..."
Kurir pre 3 dana
Loren Trevan bila je u braku tačno 10 godina kada je primila telefonski poziv koji joj je preokrenuo život naglavačke. Pozvao ju je njen suprug i rekao je da je pod policijskom istragom ali da je "sve to nesporazum"... Tačno je, objasnio je, da je poslao… »
"Draga, u policiji sam, nesporazum je...": Nakon 10 godina srećnog braka, saznala mračnu tajnu supruga
Telegraf pre 3 dana
Loren Trevan bila je u braku tačno 10 godina kada je primila telefonski poziv koji joj je preokrenuo život naglavačke. Pozvao ju je njen suprug... Rekao je da je pod policijskom istragom ali da je "sve to nesporazum"... Tačno je, objasnio je, da je… »
Vesti dana »
BMW prešao u suprotnu traku, pa udario u pratnju Milojka Spajića. Uhapšen Ukrajinac (21), oglasila se crnogorska policija: Ima teško povređenih.
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Janko Baljak: Nakon silovanja institucija, postavljana poslušnika, sistematskog uništavanja umetnosti, najmanje što možemo da uradimo je da bojkotujemo ćaci Fest
Danas pre 7 minutajoš 1 povezana
Crvena zvezda slomila otpor Borca u poslednjoj četvrtini i plasirala se u polufinale Kupa Radivoja Koraća
Danas pre 7 minutajoš 2 povezane