Povezane vesti
"Milica bi volela da sedne sa njegovom ženom, da se dogovore" Pevačica o koleginicinom oženjenom partneru: Njih dve treba da…
Kurir pre 30 dana
Pevačica Zorica Marković nakon izlaska iz Elite dotakla se skandala i priča koje proteklih nedelja tresu estradu. Pevačica je šokirana napadom na kuću Zdravka Čolića. - Baš sam iznenađena, nemam komentara! Ne kažem da je čovek nešto uradio, pogrešio, ali… »
"Milica bi volela da sedne sa njegovom ženom, da se dogovore" Pevačica o koleginicom oženjenom partneru: "Njih dve treba da se…
Blic pre 30 dana
Marković je pohvalila Milicu Todorović, nazvavši je pozitivno ludom i osobom bez skandala Rekla je da je iznenađena napadom na Zdravka Čolića koji živi mirnim životom Pevačica Zorica Marković nakon izlaska iz Elite 9 za "Blic" je govorila o aktuelnim… »
“Znam da bi htela da sedne sa tom ženom” Pevačica o skandalu Milice Todorović: “Iznenadjena sam”
Telegraf pre 30 dana
Pevačica Zorica Marković nakon izlaska iz Elite 9 prokomentarisala je skandale koji tresu estradu, a medju njima i partnera Milice Todorović. Prvo je komentarisala napad na Čolu, pa otkril da je i dalje u šoku zbog svega. - Baš sam iznenađena, nemam… »
Vesti dana »
Bajramska poruka predsednika Mešihata Muftije dr. Mevlud ef. Dudića
IndeksOnline pre 1 satjoš 26 povezanih
Vučić: Očekujem važan i dobar glas iz SAD koji se tiče Srbije, sutra u podne saopštavamo sve mere
RTS pre 42 minutajoš 25 povezanih
Mađarska i Slovačka blokirale 90 milijardi evra kredita za Ukrajinu
Biznis.rs pre 2 satajoš 33 povezane
"Najzahtevnija operacija koju smo sproveli" Jović: Danas evakuišemo oko 250 državljana Srbije iz Katara, Kuvajta i Bahreina (video)
Blic pre 37 minutajoš 20 povezanih