Повезане вести

"Милица би волела да седне са његовом женом, да се договоре" Певачица о колегиницином ожењеном партнеру: Њих две треба да…

"Милица би волела да седне са његовом женом, да се договоре" Певачица о колегиницином ожењеном партнеру: Њих две треба да…

Курир пре 18 сати
Певачица Зорица Марковић након изласка из Елите дотакла се скандала и прича које протеклих недеља тресу естраду. Певачица је шокирана нападом на кућу Здравка Чолића. - Баш сам изненађена, немам коментара! Не кажем да је човек… »
"Милица би волела да седне са његовом женом, да се договоре" Певачица о колегиницом ожењеном партнеру: "Њих две треба да се…

"Милица би волела да седне са његовом женом, да се договоре" Певачица о колегиницом ожењеном партнеру: "Њих две треба да се…

Блиц пре 19 сати
Марковић је похвалила Милицу Тодоровић, назвавши је позитивно лудом и особом без скандала Рекла је да је изненађена нападом на Здравка Чолића који живи мирним животом Певачица Зорица Марковић након изласка из Елите 9 за "Блиц" је… »
“Знам да би хтела да седне са том женом” Певачица о скандалу Милице Тодоровић: “Изненадјена сам”

“Знам да би хтела да седне са том женом” Певачица о скандалу Милице Тодоровић: “Изненадјена сам”

Телеграф пре 18 сати
Певачица Зорица Марковић након изласка из Елите 9 прокоментарисала је скандале који тресу естраду, а медју њима и партнера Милице Тодоровић. Прво је коментарисала напад на Чолу, па открил да је и даље у шоку због свега. - Баш… »

Вести дана »