Povezane vesti

"Realnije je da preuzmem Partizan, ali sam strpljiv": Saša Đorđević posle operacije progovorio o planovima

"Realnije je da preuzmem Partizan, ali sam strpljiv": Saša Đorđević posle operacije progovorio o planovima

Mondo pre 1 sat
Aleksandar Saša Đorđević čeka pravu priliku za novi angažman. Želi da se vrati na klupu, ali ne po svaku cenu. Odbio je nedavno i Zenit iz Sankt Peterburga i ima neke druge planove. Možda i Partizan... Razmatra o svemu tome. "Nećete se iznenaditi ako vam… »
Đorđević progovorio o preuzimanju Partizana

Đorđević progovorio o preuzimanju Partizana

Vesti online pre 2 sata
Proslavljeni jugoslovenski košarkaš i trener Aleksandar Đorđević govorio je o mogućnosti da preuzme Partizan, u skorijoj ili daljoj budućnosti. On je nedavno dobio prestižnu nagradu “International Legend Award” časopisa “Gigantes del basket” i nakon toga… »
Sale Đorđević o preuzimanju Partizana: To je možda realnije…

Sale Đorđević o preuzimanju Partizana: To je možda realnije…

Sport klub pre 5 sati
Aleksandar Đorđević, legendarni srpski košarkaš i trener, oporavio se od druge operacije kuka i trenutno je bez angažmana, iako se povezivao sa ruskim Zenitom i nekim drugim otvorenim pozicijama. Nekadašnji selektor Srbije i Kine, kao i trener brojnih… »
Đorđević otkrio da li se vraća u Partizan

Đorđević otkrio da li se vraća u Partizan

Euronews pre 5 sati
Košarkaški trener Aleksandar Đorđević otkrio je za špansku "Marku" da je strpljiv i da čeka da se ponovo vrati na klupu, napominjući da neće po svaku cenu da žuri. "Nemojte se iznenaditi ako me uskoro vidite na klupi. Imao sam neke ponude, neke sam… »
Đorđević u Partizanu? "Sve može da se desi, ali..."

Đorđević u Partizanu? "Sve može da se desi, ali..."

B92 pre 6 sati
Proslavljeni jugoslovenski košarkaš i trener Aleksandar Đorđević govorio je o mogućnosti da preuzme Partizan, u skorijoj ili daljoj budućnosti. On je nedavno dobio prestižnu nagradu "International Legend Award" časopisa "Gigantes del basket" i nakon toga… »
Saša Đorđević preuzima Partizan?! Naš legendarni as otkrio kada bi mogao da postane trener crno-belih!

Saša Đorđević preuzima Partizan?! Naš legendarni as otkrio kada bi mogao da postane trener crno-belih!

Kurir pre 7 sati
Trenutno je bez posla i van očiju javnosti. Doduše, ne i španske. Časopis "Gigantes del Basket" mu je u ponedeljak dodelio nagradu "Međunarodna legenda", a tim povodom on je u Madridu bio gost Marke za čije diktafone i kamere je govorio o mnogim temama… »
Saša Đorđević progovorio o povratku u Partizan: "Ovo su moji ciljevi"

Saša Đorđević progovorio o povratku u Partizan: "Ovo su moji ciljevi"

Telegraf pre 6 sati
Partizan i Đorđević. Aleksandar Saša Đorđević, popularni Sale Nacionale važi za legendu Srbije i Jugoslavije, a ogroman trag ostavio je kao igrač i trener i na evropski i svetsku košarku. To je prepoznao i časopis Gigantes del basket, koji mu je dodelio… »
Saša Đorđević na klupi Partizana - Sve se može desiti, verovatnije je nego Španija

Saša Đorđević na klupi Partizana - Sve se može desiti, verovatnije je nego Španija

Sportske.net pre 8 sati
Čuveni srpski košarkaš i nekadašnji selektor naše zemlje Aleksandar Saša Đorđević nije odbacio mogućnost da u budućnosti sedi na klupi Partizana. Trenutno je bez posla i van očiju javnosti. Doduše, ne i španske. Časopis Gigantes del Basket mu je u… »

Vesti dana »