Povezane vesti

“Nisam mogla naglas da izgovorim da imam rak” Pevačica prošlao kroz pakao zbog opake bolesti, sve otkrila

“Nisam mogla naglas da izgovorim da imam rak” Pevačica prošlao kroz pakao zbog opake bolesti, sve otkrila

Telegraf pre 1 dan
Pevačica koju je javnost upoznala u takmičenju "Zvezde Granda", Naida Bešlagić (34), borila se sa opakom bolešću - kancerom. Suprug i dva sina su joj bili najveća podrška, a ona je sada progovorila o svojoj borbi. Naidi Bešlagić karcinom je… »
"Nisam mogla naglas da izgovorim da imam rak" Bolna ispovest pevačice (34) o borbi sa karcinomom jajnika: "Gledala sam kako mi…

"Nisam mogla naglas da izgovorim da imam rak" Bolna ispovest pevačice (34) o borbi sa karcinomom jajnika: "Gledala sam kako mi…

Blic pre 1 dan
Dijagnoza joj je donela svesnost i hrabrost, ali oduzela bezbrižnost. Prva hemoterapija bila je trenutak kada je morala da se suoči sa sopstvenim strahovima i odluči da se bori. Pevačica koju je javnost upoznala u takmičenju "Zvezde Granda", Naida… »
Od bine do hemoterapije! Potresna borba pevačice Naide Bešlagić: „Ćutala sam i plakala noćima“

Od bine do hemoterapije! Potresna borba pevačice Naide Bešlagić: „Ćutala sam i plakala noćima“

Kurir pre 1 dan
Naida Bešlagić bilo je ime koje je publika izgovarala sa velikim očekivanjima. Kao finalistkinja Zvezde Granda, gradila je siguran put ka ozbiljnoj karijeri, a duet „Premija“ sa Buba Corelli dodatno joj je otvorio vrata estrade. Sve je ukazivalo na… »

Vesti dana »