Povezane vesti
“Nisam mogla naglas da izgovorim da imam rak” Pevačica prošlao kroz pakao zbog opake bolesti, sve otkrila
Telegraf pre 1 dan
Pevačica koju je javnost upoznala u takmičenju "Zvezde Granda", Naida Bešlagić (34), borila se sa opakom bolešću - kancerom. Suprug i dva sina su joj bili najveća podrška, a ona je sada progovorila o svojoj borbi. Naidi Bešlagić karcinom je… »
"Nisam mogla naglas da izgovorim da imam rak" Bolna ispovest pevačice (34) o borbi sa karcinomom jajnika: "Gledala sam kako mi…
Blic pre 1 dan
Dijagnoza joj je donela svesnost i hrabrost, ali oduzela bezbrižnost. Prva hemoterapija bila je trenutak kada je morala da se suoči sa sopstvenim strahovima i odluči da se bori. Pevačica koju je javnost upoznala u takmičenju "Zvezde Granda", Naida… »
Od bine do hemoterapije! Potresna borba pevačice Naide Bešlagić: „Ćutala sam i plakala noćima“
Kurir pre 1 dan
Naida Bešlagić bilo je ime koje je publika izgovarala sa velikim očekivanjima. Kao finalistkinja Zvezde Granda, gradila je siguran put ka ozbiljnoj karijeri, a duet „Premija“ sa Buba Corelli dodatno joj je otvorio vrata estrade. Sve je ukazivalo na… »
Vesti dana »
Lov na studente i građane nakon protesta kod Ušća: Advokat Šabić objašnjava šta policija sme, a šta ne sme da radi
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Petrović Škero: Više se ne primenjuje sila, već tortura nad građanima - uz podsticaj predsednika
N1 Info pre 33 minutajoš 36 povezanih
Poljoprivrednik: Ministar Glamočić treba da podnese ostavku jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku
Nova ekonomija pre 2 satajoš 22 povezane
Vučić: Plenković mi je rekao da vojni savez Zagreba, Tirane i Prištine nije uperen protiv Srbije
Beta pre 55 minutajoš 18 povezanih