Povezane vesti
Drama u eliti 9: Anita Stanojlović presekla:"Donesite mi ugovor, idem kući"
Blic pre 2 dana
Za razliku od tipičnih pretnji napuštanjem, Anita je ovoga puta insistirala da traje izlazak i tražila advokata radi izlaska iz šoua. Biljana, majka Luke Vujovića, pozitivno je govorila o vezi svog sina sa Anitom, ističući da mu ta veza prija više nego… »
Drama u Šimanovcima: Anita doživela nervni slom, hitno tražila advokata: "Idem kući, donesite mi ugovor!"
Kurir pre 2 dana
Burno jutro u rijalitiju "Elita 9" obeležio je žestok verbalni okršaj bivših partnera, Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, koji je rezultirao Anitinim zahtevom za hitan raskid ugovora. Sve je počelo tokom rutinske podele budžeta, kada su između njih… »
Drama u Šimanovcima: Anita doživela nervni slom, urlala na produkciju: “Idem kući, donesite mi ugovor”
Telegraf pre 2 dana
Burno jutro u rijalitiju "Elita 9" obeležio je žestok verbalni okršaj bivših partnera, Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, koji je rezultirao Anitinim zahtevom za hitan raskid ugovora. Sve je počelo tokom rutinske podele budžeta, kada su između njih… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 3 satajoš 36 povezanih
Završena sednica Skupštine APV, usvojeno svih šest tačaka koje su bile na dnevnom redu
RTV pre 2 satajoš 27 povezanih
Sindikat FTN-a: Naša koleginica napadnuta u kampusu, policija reagovala posle brojnih poziva
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 7 povezanih
Večeras blokada Ustaničke ulice zbog podmetanja požara u cvećaru na Konjarniku
Danas pre 4 satijoš 15 povezanih
Kriza u mlekarstvu – koji su mehanizmi na raspolaganju državi i da li je rešenje u uvođenju prelevmana
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih