Povezane vesti
Drama u eliti 9: Anita Stanojlović presekla:"Donesite mi ugovor, idem kući"
Blic pre 29 dana
Za razliku od tipičnih pretnji napuštanjem, Anita je ovoga puta insistirala da traje izlazak i tražila advokata radi izlaska iz šoua. Biljana, majka Luke Vujovića, pozitivno je govorila o vezi svog sina sa Anitom, ističući da mu ta veza prija više nego… »
Drama u Šimanovcima: Anita doživela nervni slom, hitno tražila advokata: "Idem kući, donesite mi ugovor!"
Kurir pre 29 dana
Burno jutro u rijalitiju "Elita 9" obeležio je žestok verbalni okršaj bivših partnera, Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, koji je rezultirao Anitinim zahtevom za hitan raskid ugovora. Sve je počelo tokom rutinske podele budžeta, kada su između njih… »
Drama u Šimanovcima: Anita doživela nervni slom, urlala na produkciju: “Idem kući, donesite mi ugovor”
Telegraf pre 29 dana
Burno jutro u rijalitiju "Elita 9" obeležio je žestok verbalni okršaj bivših partnera, Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, koji je rezultirao Anitinim zahtevom za hitan raskid ugovora. Sve je počelo tokom rutinske podele budžeta, kada su između njih… »
Vesti dana »
Pretežno oblačno i vetrovito: Maksimalna temperatura od 10 do 14 stepeni
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih
Nagli porast cene nafte; Katastrofalna situacija na tržištu - zemlje počele da uvode restrikcije na pumpama
B92 pre 10 minutajoš 10 povezanih
Međak: Crna Gora pokazala kako se ulazi u EU, Srbija bliža Gruziji
Radio 021 pre 30 minutajoš 1 povezana