Povezane vesti

"Pala sam i molila doktore da ne gase aparate", potresna ispovest udovice čoveka koji je poginuo sa Šabanom

"Pala sam i molila doktore da ne gase aparate", potresna ispovest udovice čoveka koji je poginuo sa Šabanom

Telegraf pre 2 dana
Ružica Kerić, supruga klavijaturiste Mirsada Kerića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći zajedno sa Šabanom Šaulićem 17. februara 2019. godine, otvorila je dušu o suprugu i njegovim poslednjim danima. Ružica se prisetila trenutka kada je saznala da je… »
Udovica o poslednjim satima čoveka koji je poginuo sa Šabanom: "Molila sam na kolenima da mu ne isključe aparate"

Udovica o poslednjim satima čoveka koji je poginuo sa Šabanom: "Molila sam na kolenima da mu ne isključe aparate"

Mondo pre 2 dana
Ružica Kerić, udovicaklavijaturiste Mirsada Kerića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći zajedno sa Šabanom Šaulićem 17. februara 2019. godine, otvorila je dušu o suprugu i njegovim poslednjim danima. Ružica se prisetila trenutka kada je saznala da je… »
"Molila sam na kolenima da mu ne isključe aparate, lile su mu suze" Udovica Mirsada Kerića o poslednjim satima supruga koji je…

"Molila sam na kolenima da mu ne isključe aparate, lile su mu suze" Udovica Mirsada Kerića o poslednjim satima supruga koji je…

Blic pre 2 dana
Ružica Kerić je otvorila dušu o tragičnoj pogibiji svog supruga Mirsada Kerića u saobraćajnoj nesreći sa Šabanom Šaulićem. Ružica je emotivno opisala poslednje trenutke sa Mirsadom u bolnici i borbu da mu ne isključe aparate. Ružica Kerić, supruga… »
"Molila sam na kolenima da ne isključe aparate" Udovica Mirsada Kerića o poslednjim satima supruga koji je poginuo sa Šabanom…

"Molila sam na kolenima da ne isključe aparate" Udovica Mirsada Kerića o poslednjim satima supruga koji je poginuo sa Šabanom…

Kurir pre 2 dana
Ružica Kerić, supruga klavijaturiste Mirsada Kerića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći zajedno sa Šabanom Šaulićem 17. februara 2019. godine otvorila je dušu o suprugu i njegovim poslednjim danima. Ružica se prisetila trenutka kada je saznala da je… »

Vesti dana »