Povezane vesti

Lalatović nije ostao dužan nakon prozivki da ne sme da se krsti u Pazaru: „To je njihova sramota!“

Lalatović nije ostao dužan nakon prozivki da ne sme da se krsti u Pazaru: „To je njihova sramota!“

Hot sport pre 24 sata
Nije hteo da ćuti Imao je Nenad Lalatović debi iz snova na klupi Novog Pazara – pobeda protiv OFK Beograda i atmosfera kakva se retko viđa. Stadion je dočekao novog trenera kao heroja, a energija sa tribina jasno je pokazala koliko su navijači željni… »
"Prekrstio sam se, niko u Pazaru mi to nije zabranio": Lalatović povisio ton i pričao o sramoti pojedinaca

"Prekrstio sam se, niko u Pazaru mi to nije zabranio": Lalatović povisio ton i pričao o sramoti pojedinaca

Mondo pre 24 sata
Nenad Lalatović pobedom je debitovao na klupi Novog Pazara. Osvojena su tri boda protiv OFK Beograda (2:1), a jedan detalj sa tog meča privukao je veliku pažnju. Vodila se polemika oko toga da li se srpski stručnjak prekrstio pred početak utakmice ili… »
Lalatović zagrmeo zbog priče da ne sme da se krsti u Novom Pazaru: "Ne razumem, to je njihova sramota..."

Lalatović zagrmeo zbog priče da ne sme da se krsti u Novom Pazaru: "Ne razumem, to je njihova sramota..."

Telegraf pre 1 dan
Nenad Lalatović je debitovao na klupi Novog Pazara pobedom protiv OFK Beograda, a navijači iz grada sa Jošanice dočekali su ga kao apsolutnog heroja. Od samog dolaska je srpski stručnjak u žiži pažnje, on neretko uzvraća ljubav koju dobija od navijača i… »
Ko kaže da Lalatović ne sme da se prekrsti u Novom Pazaru: Kurir je došao do snimka koji sve govori, a Nenad kaže...

Ko kaže da Lalatović ne sme da se prekrsti u Novom Pazaru: Kurir je došao do snimka koji sve govori, a Nenad kaže...

Kurir pre 1 dan
Velika euforija podigla se posle utakmice Novog Pazara i OFK Beograda (2:1) i trijumfa ekipe Nenada Lalatovića na njegovom debiju u novom klubu. Međutim, umesto da se priča o utakmici koja je sadržajno bila veoma dobra, društvene mreže su učinile da u… »
Da li se Lalatović prekrstio pred Novopazarcima? Izgledalo je da ne sme, ali pojavio se novi snimak koji otkriva istinu

Da li se Lalatović prekrstio pred Novopazarcima? Izgledalo je da ne sme, ali pojavio se novi snimak koji otkriva istinu

Kurir pre 1 dan
Novi Pazar je na prvoj utakmici Nenada Lalatovića otkako je preuzeo ekipu pobedio OFK Beograd rezultatom 2:1 na domaćem terenu. Navijači su na Gradskom stadionu spremili toplu dobrodošlicu i pozdrave za Lalatovića. Pojavio se snimak sa utakmice na kojem… »
Ovakvog Lalatovića nikad niste videli: Trener Novog Pazara u transu peva sa navijačima

Ovakvog Lalatovića nikad niste videli: Trener Novog Pazara u transu peva sa navijačima

Telegraf pre 1 dan
Sudeći po prvim utiscima, izgleda da će Nenad Lalatović uživati u Novom Pazaru kao trener tog tima - naravno, ukoliko mu rezultati budu išli na ruku! Na prvom meču je upisao tri boda, savladan je OFK Beograd (2:1), a navijači Novog Pazara tokom svih 90… »
Svi su pričali da Nenad Lalatović nije smeo da se prekrsti u Novom Pazaru, ovaj snimak pokazuje istinu

Svi su pričali da Nenad Lalatović nije smeo da se prekrsti u Novom Pazaru, ovaj snimak pokazuje istinu

Telegraf pre 1 dan
Debitovao je Nenad Lalatović pobedom na klupi Novog Pazara prethodnog vikenda, srupšen je OFK Beograd na domaćem terenu (2:1), ali se, pored same utakmice, pričalo i o jednom potezu pomenutog stručnjaka! Naime, mnogi su Lalatovića na društvenim mrežama… »
Šta uradi ‘crni’ Lalatoviću: Krenuo da se prekrsti, pa se setio da je u Novom Pazaru – i odustao!

Šta uradi ‘crni’ Lalatoviću: Krenuo da se prekrsti, pa se setio da je u Novom Pazaru – i odustao!

Hot sport pre 1 dan
Nenad Lalatović započeo je mandat u Novom Pazaru pobedom, ali jedna scena je zasenila i sam rezultat! Novi Pazar je savladao OFK Beograd sa 2:1 u 23. kolu Superlige Srbije, a novi trener domaćih dočekan je ovacijama i gromoglasnim aplauzima sa tribina… »

Vesti dana »