Повезане вести
Бившој црногорској министарки Весни Братић одређен притвор до 30 дана
Инсајдер 17.02.2026
Виши суд у Подгорици саопштио је данас да је бившој министарки просвете, науке, културе и спорта Весни Братић одређен притвор до 30 дана. Како је саопштено, Братић је притвор одређен због опасности од бекства и утицаја на… »
Еуроневс 17.02.2026
Виши суд у Подгорици саопштио је да је бившој министарки просвете, науке, културе и спорта Весни Братић одређен притвор до 30 дана. Како је саопштено, Братић је притвор одређен због опасности од бекства и утицаја на сведоке… »
Бивша црногорска министарка у притвору: Начинила штету од скоро пола милиона евра?
Б92 17.02.2026
Виши суд у Подгорици саопштио је да је бившој министарки просвете, науке, културе и спорта Весни Братић одређен притвор до 30 дана. Како је саопштено, Братић је притвор одређен због опасности од бекства и утицаја на сведоке… »
Телеграф 17.02.2026
"Ја сам тај којег је Шарановић пријавио полицији" Нишлија који је осумњичен да је планирао да убије краља коцке изручен у…
Блиц 17.02.2026
Милан Д. тврди да није имао намеру да убије Шарановића и да му је заправо задатак био да пази на њега, што је Шарановић касније пријавио као покушај атентата Слободан Шарановић, познат као 'краљ коцке', био је позната фигура у… »
Нишлија који је тврдио да га је убијени Шарановић протерао из Црне Горе поново у притвору: Сумњичи се да је припремао, па…
Курир 17.02.2026
Нишлија Милан Д., који се сумњичи да је планирао да убије сада покојног Слободана Шарановића, изручен је из Србије у Црну Гору после чега му је одређен притвор. Како преноси портал Дан, он је у петак саслушан у Вишем суду у… »
Вести дана »
Мали о стопираним средствима ЕУ: Ја у буџету не рачунам на то, ако се деси - деси се
Нова пре 1 сатјош 1 повезана
Лака победа Црвене звезде против Златибора за пласман на фајнал-фор КЛС-а
Данас пре 1 сатјош 5 повезаних