Povezane vesti

Bivšoj crnogorskoj ministarki Vesni Bratić određen pritvor do 30 dana

Insajder pre 22 sata
Viši sud u Podgorici saopštio je danas da je bivšoj ministarki prosvete, nauke, kulture i sporta Vesni Bratić određen pritvor do 30 dana. Kako je saopšteno, Bratić je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva i uticaja na svedoke. „Osumnjičenoj se… »

Euronews pre 22 sata
Viši sud u Podgorici saopštio je da je bivšoj ministarki prosvete, nauke, kulture i sporta Vesni Bratić određen pritvor do 30 dana. Kako je saopšteno, Bratić je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva i uticaja na svedoke. "Osumnjičenoj se stavlja na… »
Bivša crnogorska ministarka u pritvoru: Načinila štetu od skoro pola miliona evra?

Bivša crnogorska ministarka u pritvoru: Načinila štetu od skoro pola miliona evra?

B92 pre 22 sata
Viši sud u Podgorici saopštio je da je bivšoj ministarki prosvete, nauke, kulture i sporta Vesni Bratić određen pritvor do 30 dana. Kako je saopšteno, Bratić je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva i uticaja na svedoke. "Osumnjičenoj se stavlja na… »

Telegraf pre 22 sata
"Ja sam taj kojeg je Šaranović prijavio policiji" Nišlija koji je osumnjičen da je planirao da ubije kralja kocke izručen u…

"Ja sam taj kojeg je Šaranović prijavio policiji" Nišlija koji je osumnjičen da je planirao da ubije kralja kocke izručen u…

Blic pre 1 dan
Milan D. tvrdi da nije imao nameru da ubije Šaranovića i da mu je zapravo zadatak bio da pazi na njega, što je Šaranović kasnije prijavio kao pokušaj atentata Slobodan Šaranović, poznat kao 'kralj kocke', bio je poznata figura u regionu sa bogatom… »
Nišlija koji je tvrdio da ga je ubijeni Šaranović proterao iz Crne Gore ponovo u pritvoru: Sumnjiči se da je pripremao, pa…

Nišlija koji je tvrdio da ga je ubijeni Šaranović proterao iz Crne Gore ponovo u pritvoru: Sumnjiči se da je pripremao, pa…

Kurir pre 1 dan
Nišlija Milan D., koji se sumnjiči da je planirao da ubije sada pokojnog Slobodana Šaranovića, izručen je iz Srbije u Crnu Goru posle čega mu je određen pritvor. Kako prenosi portal Dan, on je u petak saslušan u Višem sudu u Podgorici. - U Višem sudu u… »

Vesti dana »