Povezane vesti
Dobit duplirana, korisnici sve brojniji, muzički umetnici zarađuju milijarde: Spotify u 2026. na istorijskoj prekretnici
Blic 17.02.2026
Broj korisnika porastao je za 11%, a broj pretplatnika za 10%, dok je profitna marža dostigla rekordnih 33,1% Kompanija je ostvarila istorijski preokret prelaskom u profitabilnost od 2024. godine, nakon skoro dve decenije gubitaka Spotify je u poslednjem… »
Posle godina gubitaka, Spotify konačno zarađuje milijarde
BizLife 17.02.2026
Spotify je u poslednjem kvartalu 2025. godine gotovo udvostručio dobit u odnosu na isti period prethodne godine. Kompanija je zabeležila tek drugu, ali uzastopnu profitabilnu godinu, čime je dodatno učvrstila svoj pozitivan trend poslovanja. Akcije… »
Vesti dana »
Dekan Sinani kaže da bi pripadnici UKP trebalo da dođu da preuzmu jedan dokument, VJT saopštava o kom se dokumentu radi
Insajder pre 2 satajoš 35 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 28 minutajoš 8 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 3 satajoš 54 povezane
Tramp najavljuje nove jake udare na Iran: Vratićemo ih u kameno doba - naredne nedelje ključne
Euronews pre 43 minutajoš 62 povezane