Povezane vesti

Kamerun Pejn se oglasio: „Zahvalan sam Partizanu – Sledio sam primer Egzuma!“

Kamerun Pejn se oglasio: „Zahvalan sam Partizanu – Sledio sam primer Egzuma!“

Hot sport pre 1 dan
Za kratko vreme je ostavio dubok trag! Američki bek Kamerun Pejn napustio je Partizan i vratio se u NBA ligu, gde će nastupati za Filadelfiju. Iako je imao važnu ulogu u redovima ‘crno-belih’, poziv koji je stigao iz najjače lige na svetu, nije mogao da… »
"Hvala Partizanu, ali moj cilj je NBA liga": Kameron Pejn se oglasio posle odlaska u Ameriku

"Hvala Partizanu, ali moj cilj je NBA liga": Kameron Pejn se oglasio posle odlaska u Ameriku

Mondo pre 1 dan
Kameron Pejn nije se dugo zadržao u Partizanu. Čim se ukazala prilika za povratak u NBA ligu, to je iskoristio. Srpski klub je potvrdio da će na ime obeštećenja da zaradi 1,75 miliona dolara. Posle svega što se desilo oglasio se američki košarkaš… »
"Bila mi je velika čast da nosim dres Partizana, ali moj cilj je bio NBA!" Kamerun Pejn nakon odlaska iz KK Partizan

"Bila mi je velika čast da nosim dres Partizana, ali moj cilj je bio NBA!" Kamerun Pejn nakon odlaska iz KK Partizan

Večernje novosti pre 1 dan
Doskorašnji košarkaš Partizana Kamerun Pejn oprostio se od kluba i navijača. On se vratio u NBA ligu. Foto: Profimedia Nakon što je ozvaničen rastanak, Amerikanac se oglasio za Telesport, pa je iskoristio poruku da se zahvali Partizanu. Podsetio je… »

Vesti dana »