Povezane vesti
Kamerun Pejn se oglasio: „Zahvalan sam Partizanu – Sledio sam primer Egzuma!“
Hot sport pre 1 dan
Za kratko vreme je ostavio dubok trag! Američki bek Kamerun Pejn napustio je Partizan i vratio se u NBA ligu, gde će nastupati za Filadelfiju. Iako je imao važnu ulogu u redovima ‘crno-belih’, poziv koji je stigao iz najjače lige na svetu, nije mogao da… »
"Hvala Partizanu, ali moj cilj je NBA liga": Kameron Pejn se oglasio posle odlaska u Ameriku
Mondo pre 1 dan
Kameron Pejn nije se dugo zadržao u Partizanu. Čim se ukazala prilika za povratak u NBA ligu, to je iskoristio. Srpski klub je potvrdio da će na ime obeštećenja da zaradi 1,75 miliona dolara. Posle svega što se desilo oglasio se američki košarkaš… »
"Bila mi je velika čast da nosim dres Partizana, ali moj cilj je bio NBA!" Kamerun Pejn nakon odlaska iz KK Partizan
Večernje novosti pre 1 dan
Doskorašnji košarkaš Partizana Kamerun Pejn oprostio se od kluba i navijača. On se vratio u NBA ligu. Foto: Profimedia Nakon što je ozvaničen rastanak, Amerikanac se oglasio za Telesport, pa je iskoristio poruku da se zahvali Partizanu. Podsetio je… »
Vesti dana »
Pretnje smrću Lazaru Diniću zbog razotkrivanja napadača na studente i novinare
Ist media pre 6 satijoš 24 povezane
Ješić: Policija štiti kriminalce, nasilje u Novom Sadu je model vlasti
In medija pre 1 satjoš 36 povezanih
Poljoprivrednik o sastanku s Glamočićem: „Ono što je izjavio je neistina, poljoprivrednici nisu doživeli takvo poniženje“
Nedeljnik pre 49 minutajoš 22 povezane
Vučić: Plenković mi je rekao da vojni savez Zagreba, Tirane i Prištine nije uperen protiv Srbije
Beta pre 55 minutajoš 18 povezanih