Povezane vesti

"To nije usluga, poštujte propise EU" Sijarto: Mađarska traži od Hrvatske da dozvoli transport ruske nafte

"To nije usluga, poštujte propise EU" Sijarto: Mađarska traži od Hrvatske da dozvoli transport ruske nafte

Večernje novosti pre 1 dan
MAĐARSKA traži od Hrvatske da dozvoli transport nafte iz Rusije morskim putem preko Jadranskog naftovoda u skladu sa propisima EU. To nije usluga, izjavio je mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto. Foto: Profimedia Mi smo, zajedno sa Slovačkom… »
Sijarto: Ne tražimo uslugu od Hrvatske, već poštovanje pravila EU o naftovodu JANAF

Sijarto: Ne tražimo uslugu od Hrvatske, već poštovanje pravila EU o naftovodu JANAF

Insajder pre 1 dan
Ministar spoljnih poslova i spoljne trgovine Mađarske Peter Sijarto izjavio je da Budimpešta od Hrvatske ne traži nikakvu uslugu u vezi sa korišćenjem naftovoda JANAF, već poštovanje obavezujućih pravila Evropske unije u situaciji kada tranzit nafte… »
Mađarska traži od Hrvatske rusku naftu: To nije usluga, poštujte propise EU

Sputnik pre 1 dan
Mađarska traži od Hrvatske da dozvoli transport nafte iz Rusije morskim putem preko Jadranskog naftovoda u skladu sa propisima EU. To nije usluga, izjavio je mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto. Mi smo, zajedno sa Slovačkom, zatražili od… »

Vesti online pre 1 dan
Mađarska traži od Hrvatske da dozvoli transport nafte iz Rusije morskim putem preko Jadranskog naftovoda u skladu sa propisima EU. To nije usluga, izjavio je mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto. Mi smo, zajedno sa Slovačkom, zatražili od… »
Budimpešta: ne tražimo od Hrvata nikakvu uslugu, već da se pridržavaju obavezujućih evropskih propisa

Budimpešta: ne tražimo od Hrvata nikakvu uslugu, već da se pridržavaju obavezujućih evropskih propisa

Politika pre 1 dan
Mađarska traži od Hrvatske da dozvoli transport nafte iz Rusije morskim putem preko Jadranskog naftovoda. Mađarska traži od Hrvatske da dozvoli transport nafte iz Rusije morskim putem preko Jadranskog naftovoda u skladu sa propisima EU. To nije usluga… »

Vesti dana »