Povezane vesti
Siniša Karan položio Zakletvu i najavio prioritete Republike Srpske
Vesti online pre 18 sati
Izabrani predsednik Republike Srpske Siniša Karan položio je danas Zakletvu u Narodnoj skupštini Republike Srpske i poručio da prioriteti Srpske budu očuvanje njene ustavne pozicije. Dodik čestitao Karanu. „Moj srpski narode, još jednom želim da zahvalim… »
Siniša Karan položio zakletvu: Nastavićemo borbu za Srpsku i čuvati Dejton (video)
Kurir pre 18 sati
Predsednik Republike SrpskeSiniša Karan svečano je danas položio zakletvu u Narodnoj skupštini RS, zahvalivši biračima koji su glasali za njega na nedavnim prevremenim izborima, a posebno je zahvalio ranijem predsedniku RS Miloradu Dodiku i obećao da će… »
Siniša Karan položio zakletvu
NIN pre 21 sat
Izabrani predsednik Republike Srpske Siniša Karan položio je danas zakletvu u Narodnoj skupštini Republike Srpske i poručio da prioriteti Srpske budu očuvanje njene ustavne pozicije. "Moj srpski narode, još jednom želim da zahvalim na ovom poverenju da… »
Siniša Karan položio Zakletvu i najavio prioritete Republike Srpske
Sputnik pre 21 sat
Izabrani predsednik Republike Srpske Siniša Karan položio je danas Zakletvu u Narodnoj skupštini Republike Srpske i poručio da prioriteti Srpske budu očuvanje njene ustavne pozicije. „Moj srpski narode, još jednom želim da zahvalim na ovom poverenju da… »
Položio zakletvu: Siniša Karan postao predsednik Republike Srpske
B92 pre 21 sat
Izabrani predsednik Republike Srpske Siniša Karan položio je danas Zakletvu u Narodnoj skupštini Republike Srpske. i poručio da prioriteti Srpske budu očuvanje njene ustavne pozicije. "Moj srpski narode, još jednom želim da zahvalim na ovom poverenju da… »
Siniša Karan položio zakletvu i preuzeo dužnost predsednika Republike Srpske
Insajder pre 22 sata
Novoizabrani predsednik Republike Srpske (RS) Siniša Karan u utorak je polaganjem svečane zakletve zvanično stupio na dužnost predsednika, javlja Anadolu. Karan, koji je kao kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) izabran na ponovljenim… »
Siniša Karan položio Zakletvu i najavio prioritete
RTV pre 22 sata
BANJALUKA - Izabrani predsednik Republike Srpske Siniša Karan položio je danas Zakletvu u Narodnoj skupštini Republike Srpske. i poručio da prioriteti Srpske budu očuvanje njene ustavne pozicije. "Moj srpski narode, još jednom želim da zahvalim na ovom… »
Siniša Karan položio zakletvu i postao predsjednik Republike Srpske
Slobodna Evropa pre 22 sata
Novoizabrani predsjednik Republike Srpske, Siniša Karan, položio je svečanu zakletvu 17. februara u Narodnoj skupštini ovog bh. entiteta, čime je i zvanično stupio na dužnost. Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine je 13. februara, zvanično… »
Siniša Karan položio zakletvu u Narodnoj skupštini Republike Srpske
Euronews pre 22 sata
Izabrani predsednik Republike Srpske Siniša Karan položio je danas zakletvu u Narodnoj skupštini Republike Srpske. "Moj srpski narode, još jednom želim da zahvalim na ovom poverenju da danas ovde sa čašću i ponosom mogu stajati pred poslanicima i našim… »
Vesti dana »
UŽIVO: Rat u Ukrajini Zelenski: Pregovori u Ženevi bili teški, razgovori će biti nastavljeni
Euronews pre 1 satjoš 31 povezana
U četvrtak toplo, u petak hladno i sneg, a za vikend minus: Pogledajte prognozu do kraja nedelje i koliko će se vreme menjati
Nova pre 3 satajoš 32 povezane
Avdalović: Moramo da budemo maksimalno fokusirani od prve sekunde
Danas pre 26 minutajoš 37 povezanih