Povezane vesti

Užas u beogradskoj prodavnici: Žestok sukob kupaca, intervenisala i policija

Užas u beogradskoj prodavnici: Žestok sukob kupaca, intervenisala i policija

Mondo pre 1 dan
U naselju Mirijevo u Beogradu izbio je žestok sukob dva kupca, saznaje "Kurir". Doktor Marko Nestorović tvrdi da je napadnut od strane jednog mladića jer mu se nije dopao način na koji razgovara sa radnicom. Sve se desilo u redu za suhomesnate proizvode… »
"Ljubazno sam zamolio prodavačicu da mi iseče kulen, mladić me napao i oterao napolje": Beograđanina u marketu napao kupac…

"Ljubazno sam zamolio prodavačicu da mi iseče kulen, mladić me napao i oterao napolje": Beograđanina u marketu napao kupac…

Blic pre 1 dan
Policiju je pozvao kasnije iz svog doma, nakon čega su došli i uzeli izjavu Mladić ga je vređao raznim pogrdnim rečima i isterao iz radnje agresivnim ponašanjem Dr sc. Marko Lj. Nestorović, botaničar-herbolog u Prirodnjačkom muzeju u Beogradu, pre… »
Drama u prodavnici u Mirijevu! Napao muškarca u redu za kulen: Zbog incidenta u marketu reagovala i policija!

Drama u prodavnici u Mirijevu! Napao muškarca u redu za kulen: Zbog incidenta u marketu reagovala i policija!

Kurir pre 1 dan
U beogradskom naselju Mirijevo odigrala se drama u jednoj samoposluzi kada je došlo do sukoba između dva kupca. Naime, dr Marko Nestorović tvrdi da je napadnut od strane jednog mladića, jer mu se nije dopao način na koji razgovara sa radnicom koji, po… »

Vesti dana »