Повезане вести

Цеца се обратила малом Богдану који је расплакао Србију: Није остала имуна на потез дечака који је освојио злато: "Јаче од…

Цеца се обратила малом Богдану који је расплакао Србију: Није остала имуна на потез дечака који је освојио злато: "Јаче од…

Блиц 17.02.2026
Богдан се захвалио Цеци на лепим речима уз емотикон срца Злато је посветио преминулој мајци, носећи њен лик на мајици током борбе Богдан Обрадовић (9) освојио је титулу првака Европе међу најбољим аматерским борцима, на… »
"Мали шампионе, та снага..." Цеца се јавно обратила малом Богдану који је златну медаљу посветио покојној мами

"Мали шампионе, та снага..." Цеца се јавно обратила малом Богдану који је златну медаљу посветио покојној мами

Телеграф 17.02.2026
Дечак Богдан Обрадовић (9) освојио је титулу првака Европе међу најбољим аматерским борцима, на првенству које је одржано у Београду, у организацији АДЦЦ и националних селекција. Млади борац је показао невероватну храброст и… »
"Знам да ме је мама бодрила са неког другог места": Богдан (9) из Лознице медаљу посветио покојној мајци и својим гестом…

"Знам да ме је мама бодрила са неког другог места": Богдан (9) из Лознице медаљу посветио покојној мајци и својим гестом…

Курир 17.02.2026
Богдан Обрадовић је дечак који је у најранијем детињству, са непуних девет година, упознао и највећи успех и највећу бол. Пре непуна два месеца изгубио је мајку, а минуле суботе постао је шампион Европе, Африке и Блиског истока… »
Мали шампион дирнуо срца широм региона: Богдан освојио златну медаљу, а победу посветио покојној мајци

Мали шампион дирнуо срца широм региона: Богдан освојио златну медаљу, а победу посветио покојној мајци

Курир 17.02.2026
Гест деветогодишњег Богдана Обрадовића, члана лозничке Академије борилачких вештина, на европском, афричком и блискоисточном сабмишн фајтинг првенству, одржаном протеклог викенда у Београду, отопио је и најтврђа срца. Овај… »

Вести дана »