Povezane vesti
Poznati pevač gledao Čolinu devojku kako se kupa, pa završio u bolnici: "Želeo sam da je vidim golu"
Mondo 17.02.2026
Zdravko Čolić najveća je muška balkanska zvezda. On danas uživa u braku sa suprugom Aleksandrom, a njegova prva devojka koju je predstavio javnosti bila je Jasna Dulić, koja ga je pratila na nastupima sa grupom “Lokice”. Polovinom sedamdesetih godina… »
Boris Novković gledao Čolinu partnerku kako se tušira pa završio u bolnici! Pevač se prisetio nestašluka: Želeo sam da je…
Kurir 17.02.2026
Zdravko Čolić najveća je muška balkanska zvezda. On danas uživa u braku sa suprugom Aleksandrom, a njegova prva devojka koju je predstavio javnosti bila je Jasna Dulić, koja ga je pratila na nastupima sa grupom “Lokice”. Polovinom sedamdesetih godina… »
"Želeo sam da je vidim golu" Poznati pevač krišom gledao devojku Zdravka Čolića kako se kupa: "Završio sam u bolnici"
Blic 17.02.2026
Na kuću Zdravka Čolića 3. februara bačena je bomba, a osumnjičeni za napad su uhapšeni i privedeni Posle veze sa Jasnom, Čolić je sedam godina bio u vezi sa manekenkom Elizabetom Vidas iz Rijeke Zdravko Čolić oduvek je važio za miljenika, a o njegovom… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 37 povezanih
Prijavljivanje građana za naknadu od 6.000 dinara do ponoći, isplata od sutra
Šabačke novosti pre 41 minutajoš 35 povezanih
Rusija objavila izborne rezultate koji učvršćuju Putinovu vlast, EU osudila 'privid demokracije'
Slobodna Evropa pre 16 minutajoš 40 povezanih
Izgoreo stan u Novom Sadu: Jedna osoba povređena, 32 evakuisane
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 20 povezanih