Повезане вести
Познати певач гледао Чолину девојку како се купа, па завршио у болници: "Желео сам да је видим голу"
Мондо 17.02.2026
Здравко Чолић највећа је мушка балканска звезда. Он данас ужива у браку са супругом Александром, а његова прва девојка коју је представио јавности била је Јасна Дулић, која га је пратила на наступима са групом “Локице”… »
Борис Новковић гледао Чолину партнерку како се тушира па завршио у болници! Певач се присетио несташлука: Желео сам да је…
Курир 17.02.2026
Здравко Чолић највећа је мушка балканска звезда. Он данас ужива у браку са супругом Александром, а његова прва девојка коју је представио јавности била је Јасна Дулић, која га је пратила на наступима са групом “Локице”… »
"Желео сам да је видим голу" Познати певач кришом гледао девојку Здравка Чолића како се купа: "Завршио сам у болници"
Блиц 17.02.2026
На кућу Здравка Чолића 3. фебруара бачена је бомба, а осумњичени за напад су ухапшени и приведени После везе са Јасном, Чолић је седам година био у вези са манекенком Елизабетом Видас из Ријеке Здравко Чолић одувек је важио за… »
Вести дана »
Алексић (НПС): Опозиција и студенти треба да се понашају као да ће избори бити у јулу
Бета пре 52 минутајош 2 повезане
Временска прогноза за понедељак, 27. април: Данас јутро хладно, током дана сунчано
Бета пре 7 минутајош 2 повезане
Бивши француски председник: Чак и после Трампа, Европа треба да научи да живи сама, без подршке САД
Бета пре 32 минутајош 1 повезана
Трамп: Осумњичени за напад на гала вечери написао антихришц́ански манифест
Бета пре 27 минутајош 4 повезане