Povezane vesti
Poznati pevač gledao Čolinu devojku kako se kupa, pa završio u bolnici: "Želeo sam da je vidim golu"
Mondo 17.02.2026
Zdravko Čolić najveća je muška balkanska zvezda. On danas uživa u braku sa suprugom Aleksandrom, a njegova prva devojka koju je predstavio javnosti bila je Jasna Dulić, koja ga je pratila na nastupima sa grupom “Lokice”. Polovinom sedamdesetih godina… »
Boris Novković gledao Čolinu partnerku kako se tušira pa završio u bolnici! Pevač se prisetio nestašluka: Želeo sam da je…
Kurir 17.02.2026
Zdravko Čolić najveća je muška balkanska zvezda. On danas uživa u braku sa suprugom Aleksandrom, a njegova prva devojka koju je predstavio javnosti bila je Jasna Dulić, koja ga je pratila na nastupima sa grupom “Lokice”. Polovinom sedamdesetih godina… »
"Želeo sam da je vidim golu" Poznati pevač krišom gledao devojku Zdravka Čolića kako se kupa: "Završio sam u bolnici"
Blic 17.02.2026
Na kuću Zdravka Čolića 3. februara bačena je bomba, a osumnjičeni za napad su uhapšeni i privedeni Posle veze sa Jasnom, Čolić je sedam godina bio u vezi sa manekenkom Elizabetom Vidas iz Rijeke Zdravko Čolić oduvek je važio za miljenika, a o njegovom… »
Vesti dana »
Detalji tragedije na Adi Ciganliji: Mladić (27) izašao iz vode, srušio se i umro na mestu?
Mondo pre 59 minutajoš 40 povezanih
Memić stavio prst u oko celoj Americi: "Dajte nam SAD, da pokažemo ko je ovde domaćin"
Mondo pre 24 satajoš 35 povezanih
Prikupljanje dokaza ili zastrašivanje? Policija i dalje saslušava građane koji su govorili o "zvučnom topu"
Radio 021 pre 1 satjoš 43 povezane
Alarmantni podaci za prošlu godinu: Vazduh u Leskovcu bio prekomerno zagađen svakog trećeg dana
Jug press pre 9 satijoš 12 povezanih
Zmajevi pobijedili Katar i došli na korak do nokaut faze Svjetskog prvenstva
Sandžak press pre 1 satjoš 41 povezana