Povezane vesti
Devojka traži muža preko bilborda: "Ljudi će biti šokirani kad čuju koliko sam potrošila" (video)
Kurir 17.02.2026
U današnje vreme nije lako pronaći pravu osobu, pa se jedna žena odlučila na prilično neobičan potez. Lisa Katalano (42) iz San Franciska uložila je hiljade dolara u džambo bilborde i oglase na taksijima sa porukom "Oženi me", a na njen poziv javilo se… »
Lisa traži muža putem bilborda, napravila i sajt: "Ljude će šokirati koliko sam potrošila, objaviću sve"
Telegraf 17.02.2026
Kampanja vredna hiljade dolara. U današnje vreme nije lako pronaći pravu osobu, pa se jedna žena odlučila na prilično neobičan potez. Lisa Katalano (42) iz San Franciska uložila je hiljade dolara u džambo plakate i oglase na taksijima sa porukom "Oženi… »
Vesti dana »
Aca Sofronijević napravio gala slavlje! "Iscepali ga" na vratima, okupio estradu - dobio rakiju Halida Bešlića
Telegraf pre 24 satajoš 34 povezane
Drugi protest ispred televizije N1 u Beogradu na poziv novinarskih udruženja
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 22 povezane
Od srede do februara 2027. radovi u Bulevaru despota Stefana: Izmenjen režim saobraćaja od Pančevačkog mosta do Cvijićeve
Insajder pre 37 minutajoš 31 povezana
POLUVREME - Lengle ne zna gde se nalazi, Barsa "razbija" Atletiko, ali nema ni remi - Na Enfildu "nula"
Sportske.net pre 24 satajoš 30 povezanih
Sutra sednica Skupštine o predlogu opozicije za glasanje o nepoverenju vladi
RTS pre 3 satajoš 41 povezana