Povezane vesti

Lindzi Von saopštila najtužnije moguće vesti! Čuvenu skijašicu dočekala prava tragedija nakon povratka kući: "Oprostili smo se…

Lindzi Von saopštila najtužnije moguće vesti! Čuvenu skijašicu dočekala prava tragedija nakon povratka kući: "Oprostili smo se…

Kurir pre 27 dana
Čuvena američka skijašica Lindzi Von juče je transportovana iz Italije u Sjedinjene Američke Države, nakon što je podvrgnuta seriji operacija usled teške povrede zadobijene tokom nastupa na Zimskim olimpijskim igrama. Usledio je stravičan pad koji je… »
"Preminuo je dok sam bila u bolničkom krevetu": Lindzi Von se oglasila sa najtužnijim vestima

"Preminuo je dok sam bila u bolničkom krevetu": Lindzi Von se oglasila sa najtužnijim vestima

Mondo pre 27 dana
Legendarna američka skijašica Lindzi Von konačno se vratila u domovinu, nakon što je podvrgnuta nekoliko opracija u Trevizu gde je bila smeštena nakon stravičnog pada na Zimskim olimpijskim igrama. Dok je ležala prikovana za bolnički krevet stigle su joj… »
Lindzi Von dočekala tragična vest čim se vratila kući posle Olimpijskih igara

Lindzi Von dočekala tragična vest čim se vratila kući posle Olimpijskih igara

Telegraf pre 27 dana
Legendarna američka skijašica Lindzi Von prebačena je avionom iz Italije u Sjedinjene Američke Države, nakon nekoliko operacija posle teške povrede koju je doživela tokom Zimskih olimpijskih igara. Lindzi Von je probala da nastupi na ZOI uprkos… »
"Noga mi je i dalje u delovima, nije samo slomljena": Lindzi se javila iz kreveta, Novak je podržao

"Noga mi je i dalje u delovima, nije samo slomljena": Lindzi se javila iz kreveta, Novak je podržao

Mondo pre 28 dana
Lindzi Von konačno se vratila kući u Ameriku. Sjajna skijašica doživela je tešku povredu na Zimskim olimpijskim igrama i u Italiji je imala četiri operacije. Kod kuće će imati najmanje još jednu, a pre svega toga se oglasila na društvenim mrežama. "Moja… »
Lindzi Von se vratila u Ameriku, gde je očekuje peta operacija: „Više od nedelju dana nisam stala na noge“

Lindzi Von se vratila u Ameriku, gde je očekuje peta operacija: „Više od nedelju dana nisam stala na noge“

Danas pre 28 dana
Američka skijašica Lindzi Von vratila se kući u Sjedinjene Američke Države posle nedelju dana lečenja u bolnici u Italiji, nakon što je slomila levu nogu u spustu na Zimskim olimpijskim igrama u Milanu i Kortini. Von je u Italiji imala četiri operacije… »

Vesti dana »