Povezane vesti

Lindzi Von saopštila najtužnije moguće vesti! Čuvenu skijašicu dočekala prava tragedija nakon povratka kući: "Oprostili smo se…

Lindzi Von saopštila najtužnije moguće vesti! Čuvenu skijašicu dočekala prava tragedija nakon povratka kući: "Oprostili smo se…

Kurir pre 1 sat
Čuvena američka skijašica Lindzi Von juče je transportovana iz Italije u Sjedinjene Američke Države, nakon što je podvrgnuta seriji operacija usled teške povrede zadobijene tokom nastupa na Zimskim olimpijskim igrama. Usledio je stravičan pad koji je… »
"Preminuo je dok sam bila u bolničkom krevetu": Lindzi Von se oglasila sa najtužnijim vestima

"Preminuo je dok sam bila u bolničkom krevetu": Lindzi Von se oglasila sa najtužnijim vestima

Mondo pre 2 sata
Legendarna američka skijašica Lindzi Von konačno se vratila u domovinu, nakon što je podvrgnuta nekoliko opracija u Trevizu gde je bila smeštena nakon stravičnog pada na Zimskim olimpijskim igrama. Dok je ležala prikovana za bolnički krevet stigle su joj… »
Lindzi Von dočekala tragična vest čim se vratila kući posle Olimpijskih igara

Lindzi Von dočekala tragična vest čim se vratila kući posle Olimpijskih igara

Telegraf pre 3 sata
Legendarna američka skijašica Lindzi Von prebačena je avionom iz Italije u Sjedinjene Američke Države, nakon nekoliko operacija posle teške povrede koju je doživela tokom Zimskih olimpijskih igara. Lindzi Von je probala da nastupi na ZOI uprkos… »
"Noga mi je i dalje u delovima, nije samo slomljena": Lindzi se javila iz kreveta, Novak je podržao

"Noga mi je i dalje u delovima, nije samo slomljena": Lindzi se javila iz kreveta, Novak je podržao

Mondo pre 12 sati
Lindzi Von konačno se vratila kući u Ameriku. Sjajna skijašica doživela je tešku povredu na Zimskim olimpijskim igrama i u Italiji je imala četiri operacije. Kod kuće će imati najmanje još jednu, a pre svega toga se oglasila na društvenim mrežama. "Moja… »
Lindzi Von se vratila u Ameriku, gde je očekuje peta operacija: „Više od nedelju dana nisam stala na noge“

Lindzi Von se vratila u Ameriku, gde je očekuje peta operacija: „Više od nedelju dana nisam stala na noge“

Danas pre 1 dan
Američka skijašica Lindzi Von vratila se kući u Sjedinjene Američke Države posle nedelju dana lečenja u bolnici u Italiji, nakon što je slomila levu nogu u spustu na Zimskim olimpijskim igrama u Milanu i Kortini. Von je u Italiji imala četiri operacije… »

Vesti dana »