Povezane vesti
"Uredno obučeni muškarac se baca na automobile": Drama u centru Beograda, objavljeno upozorenje
Mondo pre 11 sati
„Upravo sam prošla Krunskom ulicom gde stariji gospodin, sasvim uredno obučen, pokušava da se baci vozačima na automobile“, navodi se u upozorenju koje je ova devojka objavila na Instagram stranici „moj_beo_grad“. Ona je detaljnije opisala i trenutak… »
"Čovek se bacio na auto, promašio, ustao i čeka sledeću žrtvu" Žena šokirala objavom na društvenim mrežama, oprez u centru…
Dnevnik pre 10 sati
Zastrašujuće upozorenje vozačima i prolaznicima u samom centru Beograda objavljeno je na mrežama, a nastala panika je jasna iz svake navedene reči – vremešni gospodin naizgled potpuno svesno izleće pred automobile! Kako je navedeno, sve je primećeno u… »
Drama u centru Beograda! Žena objavila alarmantno upozorenje: "Gospodin, uredno obučen, baca se ljudima na kola"
Blic pre 11 sati
U centru Beograda muškarac srednjih godina pokušao je da se baci na automobile u pokretu. Očevitkinja je opisala situaciju i upozorila građane putem društvenih mreža. Prava drama odigrala se juče u samom centru Beograda, kada je naočigled jedne žene… »
Alarmantno upozorenje za centar Beograda! "Stariji gospodin, uredno obučen se baca na kola"
Telegraf pre 12 sati
SOS brojevi za pomoć. Zastrašujuće upozprenje vozačima i prolaznicima u samom centru Beograda objavljeno je na mrežama, a nastala panika je jasna iz svake navedene reči - vremešni gospodin naizgled potpuno svesno izleće pred automobile! Kako je navedeno… »
Vesti dana »
Petrović Škero: Više se ne primenjuje sila, već tortura nad građanima - uz podsticaj predsednika
N1 Info pre 33 minutajoš 36 povezanih
Sinod SPC razrešio mitropolita žičkog Justina: Osumnjičen da je počinio brojne prestupe u upravljanju eparhijom
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 27 povezanih
Kleut: Ministar Glamočić treba da podnese ostavku, jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku
Danas pre 3 satajoš 22 povezane
Vučić: Plenković mi je rekao da vojni savez Zagreba, Tirane i Prištine nije uperen protiv Srbije
Beta pre 55 minutajoš 18 povezanih