Povezane vesti

"Život više nema smisla, imao sam samo njega" Potresna ispovest oca preminulog Branislava: S leđa ga je udario u glavu! Nadam…

"Život više nema smisla, imao sam samo njega" Potresna ispovest oca preminulog Branislava: S leđa ga je udario u glavu! Nadam…

Kurir pre 10 sati
Branislav Milenković (24), mladić koji je 21. novembra prošle godine brutalno pretučen ispred supermarketa na Vračaru u Beogradu i to na dan krsne slave, podlegao je povredama nakon 85 dana borbe za život. Njegov otac je u potresnoj ispovesti za Kurir… »
Potresna ispovest oca Branislava M. (24) koji je pretučen na Vračaru: Mladić preminuo nakon 85 dana borbe za život

Potresna ispovest oca Branislava M. (24) koji je pretučen na Vračaru: Mladić preminuo nakon 85 dana borbe za život

Mondo pre 10 sati
Branislav Milenković (24), mladić koji je 21. novembra prošle godine brutalno pretučen ispred supermarketa na Vračaru u Beogradu i to na dan krsne slave, podlegao je povredama nakon 85 dana borbe za život. Njegov otac je u potresnoj ispovesti za Kurir… »
Evo šta se dešava sa osumnjičenim (22) za smrt mladića na Vračaru: Tužilaštvo preduzima korake za utvrđivanje svih činjenica!…

Evo šta se dešava sa osumnjičenim (22) za smrt mladića na Vračaru: Tužilaštvo preduzima korake za utvrđivanje svih činjenica!…

Kurir pre 14 sati
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu vodi istragu protiv M. P. (22) koji se sumnjiči da je brutalno pretukao Branislava Milenkovića (24) na Vračaru u novembru prošle godine na dan svoje krsne slave Aranđelovdan. Nažalost, Branislav je preminuo nakon… »
Pretučeni Branislav umro posle 85 dana agonije, evo šta je sa osumnjičenim za napad: Udarac s leđa bio koban?

Pretučeni Branislav umro posle 85 dana agonije, evo šta je sa osumnjičenim za napad: Udarac s leđa bio koban?

Mondo pre 15 sati
Imajući da je javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva obavešten da je muškarac umro posle 85 dana borbe za život, naložena je obdukcija koja će utvrditi uzrok njegove smrti. - To znači da će nakon obdukcije biti urađeno sudsko medicinsko… »
Voditelj Pinka video kada je Branislav pretučen: Zvuk pucanja glave ga zauvek obeležio, momak izgubio bitku za život

Voditelj Pinka video kada je Branislav pretučen: Zvuk pucanja glave ga zauvek obeležio, momak izgubio bitku za život

Mondo pre 14 sati
Branislav Milenković (24), koji je brutalno pretučen na Vračaru 21. novembra 2025. godine, nakon 85 dana borbe za život preminuo je u bolnici 14. februara. Njega je osumnjičeni M. P. udario s leđa, nakon kraće svađe ispred super marketa u Makenzijevoj… »
Izdahnuo posle 85 dana borbe: Detalji tragedije na Vračaru koja je potresla Srbiju, Branislav nije izdržao!

Izdahnuo posle 85 dana borbe: Detalji tragedije na Vračaru koja je potresla Srbiju, Branislav nije izdržao!

Telegraf pre 15 sati
Branislav Milenković (24), koji je prošlog novembra brutalno pretučen ispred prodavnice na Vračaru, preminuo je nakon 85 dana borbe za život. Mladić je zadobio teške povrede nakon što ga je, kako se sumnja, M. P. (21) udario u glavu tokom kraće verbalne… »
"Blic" otkriva šta se dešava sa osumnjičenim za brutalno prebijanje Branislava (24) na Vračaru: Mladić preminuo posle 85 dana…

"Blic" otkriva šta se dešava sa osumnjičenim za brutalno prebijanje Branislava (24) na Vračaru: Mladić preminuo posle 85 dana…

Blic pre 16 sati
Branislav je preminuo posle 85 dana borbe za život, a uzrok smrti utvrdiće obdukcija Sudsko veštačenje treba da utvrdi da li su povrede uzrok smrti ili postoji drugi faktor Pred prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu vodi se istraga protiv M.P… »
Voditelj Pinka pritekao u pomoć dečku koji je brutalno pretučen na Vračaru, bolne scene ne može da zaboravi

Voditelj Pinka pritekao u pomoć dečku koji je brutalno pretučen na Vračaru, bolne scene ne može da zaboravi

Telegraf pre 15 sati
Branislav Milenković (24), koji je brutalno pretučen na Vračaru 21. novembra 2025. godine, preminuo je u bolnici 14. februara, nakon 85 dana borbe za život. Prema rečima očevidaca, prvu pomoć mladiću je tada pružio voditelj Nemanja Velikić sa TV Pink… »
Branislav (24) umro nakon što je brutalno pretučen na Vračaru, a u pomoć mu tada pritekao voditelj Pinka: "Prizor je bio jeziv"…

Branislav (24) umro nakon što je brutalno pretučen na Vračaru, a u pomoć mu tada pritekao voditelj Pinka: "Prizor je bio jeziv"…

Blic pre 17 sati
Uprkos naporima lekara i spasilačkih službi, Branislav je preminuo 14. februara, a njegova smrt je duboko potresla javnost. Incident se dogodio ispred supermarketa, gde je došlo do verbalnog sukoba između Milenkovića i M.P., koji ga je potom udario s… »
Preminuo mladić koji je pretučen na Aranđelovdan u centru Beograda: Branislav se borio za život 85 dana, ali nije izdržao…

Preminuo mladić koji je pretučen na Aranđelovdan u centru Beograda: Branislav se borio za život 85 dana, ali nije izdržao…

Kurir pre 18 sati
Branislav Milenković (24), koji je u novembru prošle godine brutalno pretučen ispred prodavnice na Vračaru na dan krsne slave, podlegao je povredama. Mladić se 85 dana borio za život nakon teških povreda koje je zadobio. Kako prenose mediji, u jednom… »
Posle 85 dana borbe za život u bolnici preminuo pretučeni Branislav (24), oglasio se otac: "Koji je moj smisao, ja sam u…

Posle 85 dana borbe za život u bolnici preminuo pretučeni Branislav (24), oglasio se otac: "Koji je moj smisao, ja sam u…

Nova pre 18 sati
"Zvao me je da pita 'Tata, da li ste isekli slavski kolač?'. Nakon pola sata njegov drug, sa kojim je išao do prodavnice, javio mi je da je moj sin u Urgentnom centru i da mu se bore za život. Branislav je napadnut sa leđa, glavom je udario u metalnu… »
Branislav (24) brutalno pretučen na Vračaru: Umro je nakon 85 dana borbe, oglasio se njegov otac

Branislav (24) brutalno pretučen na Vračaru: Umro je nakon 85 dana borbe, oglasio se njegov otac

Mondo pre 21 sat
"Zvao me je da pita 'Tata, da li ste isekli slavski kolač?'. Nakon pola sata njegov drug, sa kojim je išao do prodavnice, javio mi je da je moj sin u Urgentnom centru i da mu se bore za život. Branislav je napadnut sa leđa, glavom je udario u metalnu… »
Branislav (24) umro posle 85 dana borbe za život! Brutalno pretučen na Aranđelovdan na Vračaru, oglasio se njegov otac…

Branislav (24) umro posle 85 dana borbe za život! Brutalno pretučen na Aranđelovdan na Vračaru, oglasio se njegov otac…

Blic pre 23 sata
Branislavu je život na licu mesta spasila prolaznica, anesteziolog, koja ga je intubirala pre dolaska lekara Branislav Milenković (24) je brutalno pretučen na Vračaru 21. novembra 2025. godine i nakon 85 dana borbe za život preminuo je u bolnici "Zvao me… »

Vesti dana »