Povezane vesti
Venčani parovi u Zrenjaninu: Stevan Zarić i Ana Lojpur i još dva para su se venčali prošle nedelje. Čestitamo!
Volim Zrenjanin 18.02.2026
Portal volimzrenjanin.com objavljuje spisak venčanih tokom prošle nedelje, koji smo dobili iz Matičarske službe u Zrenjaninu a koji su želeli da se javno objave njihova imena i prezimena. STEVAN ZARIĆ I ANA LOJPUR NIKOLA DIMITRIJEVIĆ I TIJANA ŽIVADINOVIĆ… »
Ana i Stevan su izgovorili sudbonosno DA, evo ko se još venčao prošle nedelje
Zrenjaninski 18.02.2026
Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje spisak venčanih tokom prošle nedelje, koji smo dobili od matičara u Zrenjaninu. VENČANI: Ana Lojpur i Stevan Zarić; Tijana Živadinović i Nikola Dimitrijević; Kristina Gligor i Darko Ristić. Srećnim… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 34 minutajoš 25 povezanih
VRAĆA SE SUNCE I TEMPERATURA IDE DO 26 STEPENI: Evo kakvo vreme čeka Srbiju danas i narednih dana
Glas juga pre 39 minutajoš 11 povezanih
WSJ: Tramp odbio iranski predlog o sedmodnevnom prekidu vatre, planira bombardovanje
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Raste broj žrtava ruskog napada na Kijev; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTV pre 54 minutajoš 1 povezana