Povezane vesti

Radovan montira više od 200 kranova godišnje, a evo šta ga čeka pred penziju

Radovan montira više od 200 kranova godišnje, a evo šta ga čeka pred penziju

Kamatica pre 3 sata
Jedan od retkih koji se bavi tim poslom jeste Dragačevac, Radovan Todorović, pred kojim svakodnevno izazovi, teški i odgovorni zadaci. - Kranova sam do sada namontirao, ne znam ni sam broj, ali to je oko 200 godišnje, ili čak i više od 200. To su… »
"Adrenalin je uvek prisutan!" Radovan radi jedan od najneobičnijih poslova u Srbiji, malo ko hoće to da radi (foto)

"Adrenalin je uvek prisutan!" Radovan radi jedan od najneobičnijih poslova u Srbiji, malo ko hoće to da radi (foto)

Blic pre 8 sati
Konstrukcija koja dominira na svakom gradilištu svakako je kran i dok se često divimo ljudima koji na ogromnoj visini izvršavaju svoje radne zadatke, retko se zapitamo kako se to sve namontira, postavi i ono što je najvažnije obezbedi. Jedan od retkih… »
Radovan radi jedan od najneobičnijih poslova u Srbiji, koji malo ko hoće da obavlja: montira kranove po čitavoj državi - svaki…

Radovan radi jedan od najneobičnijih poslova u Srbiji, koji malo ko hoće da obavlja: montira kranove po čitavoj državi - svaki…

Kurir pre 18 sati
Kostrukcija koja dominira na svakom gradlištu svakako je kran i dok se često divimo ljudima koji na ogromnoj visini izvršavaju svoje radne zadatke, retko se zapitamo kako se to sve namontira, postavi i ono što je najvažnije obezbedi. Jedan od retkih koji… »

Vesti dana »