Povezane vesti
Bivši major MUP-a: „Pretnje porodici povezane sa mojim novinarskim radom“
Serbian News Media pre 1 dan
Penzionisani major Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije i kolumnista beogradskog nedeljnika Radar Predrag Simonović izjavio je da su pretnje upućene članovima njegove porodice povezane sa njegovim novinarskim radom i ranijim angažovanjem na… »
Bivši major MUP-a: Pretnje porodici povezane sa mojim novinarskim radom
Radio sto plus pre 1 dan
Simonović je, za portal pazovacke.rs iz Stare Pazove, rekao da su njegova supruga i desetogodišnja ćerka 15. februara primile uznemirujuće video pozive sa broja stranog operatera, nakon pretnji koje je prethodno on dobio zbog teksta objavljenog u Radaru… »
Simonović iz Radara: Pretnje mojoj ženi i ćerki povezane sa mojim novinarskim radom - dislociraću ih iz Srbije
N1 Info pre 1 dan
Penzionisani major Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije i kolumnista beogradskog nedeljnika Radar Predrag Simonović izjavio je da su pretnje upućene članovima njegove porodice povezane sa njegovim novinarskim radom i ranijim angažovanjem na… »
Beta pre 1 dan
Danas pre 1 dan
NUNS: Zahtevamo hitno postupanje zbog uznemiravanja i pretnji upućenih novinaru Predragu Simonoviću i članovima njegove…
Cenzolovka pre 1 dan
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) izražava duboku zabrinutost zbog novih saznanja i prijave koju je nadležnim organima uputio novinar nedeljnika Radar, Predrag Simonović, a koja ukazuje na nastavak ciljane kampanje zastrašivanja povezane sa… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 19. i 20. februar 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i zahlađenje sa snegom
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 26 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih
Glamočić: Sutra veliki sastanak sa poljoprivrednicima u Beogradu, a 25. februara sa Evropskom komisijom
RTV pre 21 minutajoš 19 povezanih
Skupština Vojvodine usvojila izmene plana za Frušku goru, opozicija tvrdi da je naručilac privatnik
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih