Povezane vesti

Bivši major MUP-a: „Pretnje porodici povezane sa mojim novinarskim radom“

Bivši major MUP-a: „Pretnje porodici povezane sa mojim novinarskim radom“

Serbian News Media pre 1 dan
Penzionisani major Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije i kolumnista beogradskog nedeljnika Radar Predrag Simonović izjavio je da su pretnje upućene članovima njegove porodice povezane sa njegovim novinarskim radom i ranijim angažovanjem na… »
Bivši major MUP-a: Pretnje porodici povezane sa mojim novinarskim radom

Radio sto plus pre 1 dan
Simonović je, za portal pazovacke.rs iz Stare Pazove, rekao da su njegova supruga i desetogodišnja ćerka 15. februara primile uznemirujuće video pozive sa broja stranog operatera, nakon pretnji koje je prethodno on dobio zbog teksta objavljenog u Radaru… »
Simonović iz Radara: Pretnje mojoj ženi i ćerki povezane sa mojim novinarskim radom - dislociraću ih iz Srbije

Simonović iz Radara: Pretnje mojoj ženi i ćerki povezane sa mojim novinarskim radom - dislociraću ih iz Srbije

N1 Info pre 1 dan
Penzionisani major Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije i kolumnista beogradskog nedeljnika Radar Predrag Simonović izjavio je da su pretnje upućene članovima njegove porodice povezane sa njegovim novinarskim radom i ranijim angažovanjem na… »

Beta pre 1 dan
Penzionisani major Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP)  Srbije i kolumnista beogradskog nedeljnika Radar Predrag Simonović izjavio je da su pretnje upućene članovima njegove porodice povezane sa njegovim novinarskim radom i ranijim angažovanjem na… »

Danas pre 1 dan
NUNS: Zahtevamo hitno postupanje zbog uznemiravanja i pretnji upućenih novinaru Predragu Simonoviću i članovima njegove…

NUNS: Zahtevamo hitno postupanje zbog uznemiravanja i pretnji upućenih novinaru Predragu Simonoviću i članovima njegove…

Cenzolovka pre 1 dan
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) izražava duboku zabrinutost zbog novih saznanja i prijave koju je nadležnim organima uputio novinar nedeljnika Radar, Predrag Simonović, a koja ukazuje na nastavak ciljane kampanje zastrašivanja povezane sa… »

Vesti dana »