Povezane vesti
"Osećala sam kako mi se celo lice podiže i kako me udara čekićem": Otišla u Tursku da sredi zube, a sada prolazi kroz noćnu…
Blic 18.02.2026
Žena je nakon zubarske operacije u Turskoj pretrpela tešku infekciju i dobila stalne bolove. Operacija joj je izazvala kolaps septuma i nemogućnost disanja na nos, a lekari u njenoj rodnoj Britaniji odbijaju da poprave štetu jer je zahvat bio estetski… »
Otišla u Tursku da uradi zube, a onda je doživela pakao: "Ne mogu da dišem, sve sam osetila pod anestezijom"
Kurir 18.02.2026
Lin Ebejans (41) iz Telforda rekla je da joj je, nakon zahvata za zubne implante u Turskoj, lice ostalo bolno i inficirano, a implantati nisu mogli da se uklone zbog infekcija. Zahvat joj je takođe izazvao kolaps septuma, što je NHS odbio da popravi jer… »
Vesti dana »
Čudesne "Plave ajkule" došle na Mundijal i dosanjale san ali sad sledi rival iz pakla zbog kog za njih strahuje čitav fudbalski svet
Nova pre 58 minutajoš 15 povezanih
Novi zemljotres, jačine 4,7 stepeni Rihterove skale pogodio Venecuelu
RTV pre 8 minutajoš 1 povezana
Državljanin Turske preminuo zbog pada na gradilištu u Novom Pazaru, dvoje uhapšeno zbog nepoštovanja propisa o bezbednosti na radu
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
SAD izvele napad na iranske ciljeve kao odgovor na napad na teretni brod
Danas pre 7 satijoš 1 povezana