Povezane vesti

Bivši učesnik "Velikog brata" dogurao do 170 kila! Nekad je bio najzgodniji, spavao je sa više od 550 žena

Bivši učesnik "Velikog brata" dogurao do 170 kila! Nekad je bio najzgodniji, spavao je sa više od 550 žena

Telegraf pre 1 dan
Ervina Mujkovića, bivšeg učesnika "Velikog brata" svi su zapamtili kao najvećeg zavodnika u rijalitiju. Ervin je ranije objavljivao slike iz teretane gde izgleda izuzetno atraktivno, međutim, sada je sve iznenadio mobim izdanjem. On danas izgleda potpuno… »
"Imam 170 kilograma" Važio je za najvećeg zavodnika, spavao sa više od 550 žena i imao intimne odnose pred kamerama, a sada…

"Imam 170 kilograma" Važio je za najvećeg zavodnika, spavao sa više od 550 žena i imao intimne odnose pred kamerama, a sada…

Kurir pre 13 sati
Bivši učesnik " Velikog brata", Ervin Mujaković, ponovo je uspeo da ostavi javnost u neverici svojom fizičkom transformacijom. Iako smo navikli na njegova izdanja iz teretane, Ervin je sada otišao korak dalje. Ervin Mujaković, koji je ostao upamćen kao… »
"Imam 170 kilograma" Važio je za najvećeg rijaliti zavodnika, spavao sa više od 550 žena i imao intimne odnose pred kamerama…

"Imam 170 kilograma" Važio je za najvećeg rijaliti zavodnika, spavao sa više od 550 žena i imao intimne odnose pred kamerama…

Blic pre 22 sata
Njegova trenutna kilaža izazvala je brojne komentare i čuđenje na društvenim mrežama. Ervin Mujaković poznat je po izuzetnom radu na svojoj mišićnoj masi i fotografijama iz teretane i sa plaže. Bivši učesnik "Velikog brata", Ervin Mujaković, ponovo je… »

Vesti dana »