Povezane vesti
Udruženje Moja Srbija zahteva hitno puštanje u opticaj vaučera za odmor u Srbiji
N1 Info pre 24 sata
Udruženje Moja Srbija saopštilo je danas da je uputilo zvaničan dopis Ministarstvu turizma i omladine sa apelom da se bez odlaganja pokrene ovogodišnja akcija podele vaučera za odmor u Srbiji, uz upozorenje da svako dalje kašnjenje nanosi direktnu… »
Udruženje "Moja Srbija" predlaže da se kvota vaučera za odmor poveća na 250.000
RTV pre 24 sata
BEOGRAD - Udruženje "Moja Srbija" predložilo je da se kvota vaučera predviđena Zakonom o budžetu za 2026. godinu poveća sa 30.000 na najmanje 250.000 vaučera pojedinačne vrednosti od najmanje 10.000 dinara, kako bi mera imala realan ekonomski efekat i… »
Predlog da se kvota za odmor u Srbiji poveća na najmanje 250.000 vaučera
RTK pre 23 sata
Udruženje „Moja Srbija“ predložilo je da se kvota vaučera za odmor u Srbiji predviđena Zakonom o budžetu za 2026. godinu poveća sa 30.000 na najmanje 250.000 vaučera pojedinačne vrednosti od najmanje 10.000 dinara, kako bi mera imala realan ekonomski… »
Udruženje „Moja Srbija“: Bez odlaganja da se pokrene ovogodišnja akcija podele turističkih vaučera za odmor u Srbiji
Danas pre 24 sata
Udruženje „Moja Srbija“ apelovalo je danas na Ministarstvo turizma i omladine Srbije da bez odlaganja pokrene ovogodišnju akcija podele vaučera za odmor u Srbiji, uz upozorenje da bi svako dalje kašnjenje nanelo direktnu ekonomsku štetu ugostiteljima i… »
Udruženje "Moja Srbija" predlaže da se kvota vaučera za odmor poveća na 250.000
NIN pre 23 sata
Udruženje "Moja Srbija" predložilo je da se kvota vaučera predviđena Zakonom o budžetu za 2026. godinu poveća sa 30.000 na najmanje 250.000 vaučera pojedinačne vrednosti od najmanje 10.000 dinara, kako bi mera imala realan ekonomski efekat i bila… »
Stiže dodatnih 250.000 vaučera za odmor u Srbiji? Predlaže se i nova aplikacija
Blic pre 24 sata
Predlaže se digitalizacija dodele vaučera i uvođenje elektronskih vaučera, što bi olakšalo proceduru i smanjilo administraciju Udruženje upozorava da kašnjenja i stara procedura direktno štete malim ugostiteljima i usporavaju razvoj domaćeg turizma… »
Udruženje Moja Srbija zahteva hitno puštanje u opticaj vaučera za odmor u Srbiji
Biznis.rs pre 23 sata
Predlažu povećanje sa 30.000 na 250.000 subvencija. Udruženje Moja Srbija saopštilo je da je uputilo zvaničan dopis Ministarstvu turizma i omladine sa apelom da se bez odlaganja pokrene ovogodišnja akcija podele vaučera za odmor u Srbiji, uz upozorenje… »
Apel da država podeli vaučere za odmor u Srbiji: Bar 250.000 u vrednosti od 10.000 dinara
Radio 021 pre 24 sata
Udruženje "Moja Srbija" saopštilo je da je uputilo zvaničan dopis Ministarstvu turizma sa apelom da se bez odlaganja pokrene ovogodišnja akcija podele vaučera za odmor u Srbiji. Kako je upozorilo ovo udruženje, svako dalje kašnjenje nanosi direktnu… »
Vesti dana »
Oglašavanje kralja Čarlsa posle hapšenja brata: Iz Bakingemske palate poručuju samo jedno!
Kurir pre 7 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju 19. i 20. februar 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i zahlađenje sa snegom
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 26 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih
Glamočić: Veliki sastanak u petak sa poljoprivrednicima u Beogradu, a 25. februara sa Evropskom komisijom
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 19 povezanih
Skupština Vojvodine usvojila izmene plana za Frušku goru, opozicija tvrdi da je naručilac privatnik
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih