Povezane vesti
Andrija Milošević bio žrtva prevare, morao da angažuje advokata
Nova pre 27 dana
Mnoge poznate ličnosti poslednjih godine su bile žrtve prevara na internetu, a krajem prošle godine među njima se našao i glumac Andrija Milošević. Popularni glumac je, naime, objavio na društvenim mrežama da jedna firma neovlašćeno koristi njegov lik za… »
Hitno oglašavanje Andrije Miloševića: Glumac žrtva velike prevare, u sve uključio i advokata
Mondo pre 28 dana
Glumac Andrija Milošević suočio se sa vrlo neprijatnom situacijom, o čemu je izvestio svoje pratioce. On je apelovao na sve da obrate pažnju i pripaze, budući da se našao kao žrtva prevare. "Chiken road je prevara. Koriste moj lik za promociju, a ja… »
Hitno oglašavanje Andrije Miloševića! Glumac žrtva velike prevare, uključio i advokata: "Molim vas..."
Telegraf pre 28 dana
Glumac Andrija Milošević suočio se sa vrlo neprijatnom situacijom, o čemu je izvestio svoje pratioce. On je apelovao na sve da obrate pažnju i pripaze, budući da se našao kao žrtva prevare. - Chiken road je prevara. Koriste moj lik za promociju, a ja… »
Hitno oglašavanje Andrije Miloševića, glumac na meti velike prevare: "Molim vas, obratite pažnju"
Blic pre 28 dana
Glumac Andrija Milošević upozorio je javnost da se njegov lik zloupotrebljava u ovim reklamama bez njegovog odobrenja. Andrija je izjavio da je angažovao advokata i apelovao na sve da ne nasedaju na prevaru. Igra "Chicken Road" smatra se visokorizičnom… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 2 satajoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 13 minutajoš 26 povezanih
Uživo - Osveta za ubistvo najmoćnijeg Iranca! Zgrade padaju kao kule od karata, gori Dubai, pogođena nuklearka puna Rusa
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 33 minutajoš 26 povezanih
Pretnja je izrečena; Sledi odmazda - goreće Bliski istok; Postali su "legitimne mete" FOTO
B92 pre 1 satjoš 48 povezanih